Home / Administratie / Consiliul Local Târgu-Mureş, şedinţă cu 41 de proiecte de hotărâre

Consiliul Local Târgu-Mureş, şedinţă cu 41 de proiecte de hotărâre

Distribuie

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 1066 din data de 24 martie 2017 se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Târgu-Mureş, care va avea loc joi, 30 martie 2017, de la ora 14.00, la sediul Municipiului Târgu-Mureş din Piaţa Victoriei nr. 3, sala 45, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre  privind aprobarea bugetului Unității Administrativ Teritoriale – Municipiul Târgu-Mureș pentru anul 2017.
  2. Proiect de hotărâre  privind aprobarea actualizării Planului de ocupare a funcțiilor publice pentru anul 2017.
  3. Proiect de hotărâreprivind  aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru construire casă de locuit, reglementare accese”, strada Ioan Vescan fără număr. iniţiatori/beneficiari: Parlagi Dezső şi Pásztor Noémi.
  4. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru construire locuinţă individuală, garaj şi magazie”, strada Agricultorilor fără număr. Proprietar/beneficiar: Sass Ştefan- Iuliu.
  5. Proiect de hotărâre  privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal- lotizare teren şi stabilire zonă funcţională pentru construire locuinţe unifamiliale”, strada Livezeni nr.69/G cu regulamentul local de urbanism aferent, iniţiatori/beneficiari/proprietari: Pintea Iulian-Călin şi Pintea Iuliana-Adina.
  6. Proiect de hotărâre privind atestarea apartenenței unor imobile la domeniul privat al Municipiului Târgu-Mureş.
  7. Proiect de hotărâre privind trecerea unei suprafețe de teren din Târgu-Mureş, strada Constandin Hagi Stoian, în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş de la Chertes Ioan şi soţia Chertes Viorica, Sepsi Ladislau şi soţia Sepsi Katalin şi Ştefan Florin.
  8. Proiect de hotărâre privind trecerea unei suprafețe de teren din Târgu-Mureș, strada Gurghiului nr. 30 în proprietatea Municipiului Târgu-Mureș de la Tatu Mihai și Tatu Valeria.
  9. Proiect de hotărâre privind trecerea unei suprafețe de teren din Târgu-Mureş, strada Constandin Hagi Stoian, în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş de la Filip Florentin şi soţia Filip Simona.
  10. Proiect de hotărâre  privind aprobarea dării în folosinţă cu titlu gratuit a terenului în suprafaţă de 2 metri pătraţi din Platoul Corneşti, identificat în CF nr. 127548, aferent Staţiei de meteorologie automată în cadrul proiectului „Calea Verde spre Dezvoltare Durabilă”.
  11. Proiect de hotărâreprivind aprobarea închirierii păşunilor  aflate în proprietatea privată a municipiului Târgu-Mureş.
  12. Proiect de hotărâreprivind mandatarea domnului Horaţiu Lobonţ  pentru semnarea Contractului pentru asigurarea unor cheltuieli de personal aferente medicilor, medicilor dentişti, asistenţilor medicali şi a cheltuielilor pentru medicamente şi materiale sanitare pentru baremul de dotare din cabinetele de medicină generală şi dentară din unităţile de învăţământ din Municipiul Târgu-Mureş.
  13. Proiect de hotărâre  cu privire la aprobarea sprijinului financiar pentru acţiuni ale instituţiilor de învăţământ în baza concursului de proiecte pe semestrul I 2017.
  14. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea sumelor pentru sprijinirea acțiunilor sportive pe semestrul I 2017.
  15. Proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii unor unități administrative teritoriale din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Aqua Invest Mureş”.
  16. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 33/26 ianuarie 2017 privind aprobarea subvenționării unităților de asistență socială din municipiul Târgu-Mureș în baza Legii 34/1998 privind acordarea unor subvenţii asociaţiilor şi fundaţiilor române cu personalitate juridică, care înfiinţează şi administrează unităţi de asistenţă socială.
  17. Proiect de hotărâre privind amplasarea de indicatoare informative turistice în municipiul Târgu-Mureș.
  18. Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului de Venituri-Cheltuieli aferent anului 2017 al SC Administrator Imobile şi Pieţe SRL.
  19. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei II din Hotărârea Consiliului local 349/23 decembrie 2013 cu referire la “Regulamentul de autorizare, organizare, atribuire în gestiune delegată şi controlul executării serviciului de transport în regim de taxi pe raza Municipiului Târgu-Mureş” şi scoaterea de pe listă a locurilor permanente de aşteptare a autovehiculelor care execută transportul în regim de taxi din staţia „Palatul Culturii”.
  20. Proiect de hotărâreprivind aprobarea documentaţiei de urbanism “Plan Urbanistic Zonal-  lotizare terenuri şi stabilire reglementări în vederea construirii unor unităţi agro-industriale”, cu regulamentul local de urbanism aferent, strada Băneasa nr. 8 iniţiator: SC Alfa Construct SA.
  21. Proiectul de hotărâre privind aprobarea modului de decontare a legitimațiilor de călătorie acordate pensionarilor, foștilor deținuți politici, veteranilor de război, luptătorilor ai Revoluției din 1989, elevilor și studenților.
  22. Proiect de hotărâreprivind reglementarea închirierii terenurilor pentru terase de alimentaţie publică în Complexul de Agrement şi Sport ,,Mureşul”.
  23. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă a unei suprafețe de teren situat în Municipiul Târgu-Mureş strada Aleea Vrancea nr. 1.
  24. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către SC Insta Grup SRL a unei suprafețe de teren aparţinând Municipiului Târgu-Mureş.
  25. Proiect de hotărâre privind abrogarea Hotărârii Consiliului local nr. 370/27 octombrie 2011 şi aprobarea concesionării prin licitaţie publică a unei suprafețe de teren situat în Târgu-Mureş, strada Bartok Bela nr.2, aparţinând domeniului public al Municipiului Târgu-Mureş, în vederea edificării unor construcţii.
  26. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către SC Narida SRL a unei suprafețe de teren aparținând Municipiului Târgu-Mureș.
  27. Proiect de hotărâre privind aprobare procedurii de acordare a unor scutiri de plata impozitelor pe clădiri și teren, respectiv de aprobare a schemei de ajutor de minimis pentru atragerea investițiilor și susținerea dezvoltării economice a Municipiului Târgu-Mureș.
  28. Proiect de hotărâre  privind asocierea între Municipiul Târgu-Mureş şi SC Administraţie şi Turism SRL.
  29. Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli pentru anul 2017 al SC Transport Local SA Târgu-Mureș.
  30. Proiect de hotărâreprivind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului local nr. 27 din 26 ianuarie 2017 privind înregistrarea vehiculelor pentru care nu există obligativitatea înmatriculării.
  31. Proiect de hotărâre privind modificarea articolului 1 din Hotărârea Consiliului local nr. 39 din 26 ianuarie 2017 privind trecerea unei suprafeţe de teren din domeniul public în domeniul privat al Municipiului Târgu-Mureş.
  32. Proiect de hotărâre privind aprobarea organizării unui concurs de proiect cu tema: “Semn-simbol (totem) la intrarea în Municipiul Târgu-Mureș”.
  33. Proiect de hotărâre privind aprobarea Metodologiei acordării finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului local al municipiului Târgu-Mureş pentru programe/proiecte culturale.
  34. Proiect de hotărâre privind modificarea articolului 1 din Hotărârea Consiliului local nr. 341/27 noiembrie 2014 cu privire la angajarea unui mandatar judiciar în cauzele generate urmare declanşării procedurii de executare silită în dosarul execuţional al BEJ Giunca Maria Cristina.
  35. Proiect de hotărâre privind alocarea unor sume din bugetul local pentru bursa de merit pentru elevii care învaţă în învăţământul preuniversitar din Municipiul Târgu-Mureş.
  36. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism “Plan Urbanistic Zonal- reconversie funcţională zonă din UTR”LM”- subzona mixtă conţinând locuinţe individuale şi colective mici şi activităţi productive şi de servicii compatibile cu locuirea în UTR”AI 2d”- subzona activităţilor terţiare pentru zona industrială”, cu regulamentul local de urbanism aferent, amplasament: strada Băneasa, nr. 8 iniţiator: SC Uniprest Instal SRL.
  37. Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli al SC Locativ SA Târgu-Mureș pentru anul 2017.
  38. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către domnul Gaspar Nony a unei suprafeţe de teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş.
  39. Proiect de hotărâreprivind schimbarea activităţii desfăşurate în imobilul proprietatea doamnei Mailat Laura, situat în Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul” Târgu-Mureş, strada Plutelor nr. 2, din spaţiu comercial  în spaţiu destinat activităţii de odihnă.
  40. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului local nr. 68/23 februarie 2017 cu referire la aprobarea Studiului de oportunitate privind concesionarea serviciului public de exploatare şi întreţinere a parcărilor cu plată din Municipiul Târgu-Mureş, a străzilor pe care se va aplica regimul de parcare cu plată, a regimului administrării parcărilor şi desemnarea Comisiei de coordonare şi supervizare pentru pregătirea şi planificarea contractului.
  41. Proiect de hotărâre privind completarea Hotărârii Consiliului local nr. 20/26 ianuarie 2017 privind aprobarea duratei aferente contractelor de concesiune ce urmează a fi încheiate în cursul anului 2017.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Elevii de la o școală din Târgu Mureș, calificați în finala națională a concursului European Money Quiz

Distribuie Elevii de la Școala Gimnazială „Serafim Duicu” din municipiul Târgu Mureș au participat, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.