Victorie muncită pentru handbaliste Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 409 Vizualizări

Victorie muncită pentru handbaliste

SC Mureșul Târgu-Mureș a câștigat duminică seara pe teren propriu cu scorul de 32-27 (18-16) întâlnirea cu Național Brașov din cadrul etapei a XIX-a a Diviziei A la handbal feminin. Partida a fost dominată de către mureșence, dar victoria a fost una muncită, brașovencele reușind să dea o replică bună pe parcursul întregii partide. Primul gol a fost înscris de către oaspete dar Mureșul avea în minutul 4 avantaj de două goluri. Acesta s-a menținut la unul sau două goluri până spre finalul reprizei. Brașovencele au avut până în minutul 10 deja trei aruncări de la 7 metri, toate transformate, în timp ce Mureșul a obținut-o pe prima la mijlocul reprizei, iar apărarea a fost deseori depășită cu ușurință. Alina Moloci a reușit să-și aducă pentru prima dată echipa la un avantaj de 3 goluri în minutul 17 (10-7). După minutul 20 gazdele au ratat câteva ocazii de a se desprinde, cu pase greșite trimise pe faze de contraatac și s-a păstrat echilibrul pe tabelă. Carola Stângu a reușit totuși să facă 17-13, dar s-au ratat alte câteva ocazii de pe semicerc și în loc de despindere s-a ajuns la 18-16 la pauză.

Ratările au dat emoții aproape până la final

Oaspetele au început mai bine și repriza secundă și au reușit egalarea la 19-19. Andreea Petruneac a reușit să pareze câteva șuturi și echipa sa a reușit din nou desprinderea. În minutul 43 Tabita Rad a refăcut diferența de patru goluri (25-21), după care Moloci a reușit cea mai mare diferență de pe parcursul întâlnirii. În continuare s-au ratat din nou alte situații foarte bune și brașovencele s-au apropiat din nou la un singur gol la intrarea în ultimele 10 minute ale partidei. Petruneac își continuă prestația bună din repriza secundă și Andreea Serediuc, dublată de Cosmina de Oliveira reușesc din nou desprinderea la 3 goluri la intrarea în ultimele două minute. Deși în inferioritate numerică la final, mureșencele sunt mai motivate și reușesc alte două goluri, fără să mai primească vreunul și încheie partida victorioase, reușind să refacă diferența de cinci goluri.

Acest succes le consolidează locul 4 în clasamentul seriei B, dar distanța față de primele două clasate, CSM Slatina și Minaur Baia Mare rămâne de 6, respeciv 3 puncte, ambele având însă câte două jocuri mai puțin disputate.

SC Mureșul a evoluat în formația: Andrada Grosu (Petruneac)- Stângu (8 goluri), Serediuc 1, Moloci 13, Denisa Farcaș 2, De Oliveira 4, Rad 3, Zsigmond Kriszta 1, Sorana Burnete, Anca Manole, Bab Timea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE