Mai multe parcuri din Târgu-Mureş, devastate de vandali Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 409 Vizualizări

Mai multe parcuri din Târgu-Mureş, devastate de vandali

Primăria municipiului Târgu-Mureş a reabilitat în anul 2016 un număr de 38 de parcuri în principalele cartiere din oraş. Cele mai multe dintre ele au fost împrejmuite, refăcute în totalitate şi dotate cu echipamente moderne. Parcurile au fost reparate, astfel încât copiii au putut să se bucure de ele în maximă siguranţă. Din păcate, constant, majoritatea au fost devastate, iar 10 dintre ele au fost reparate din nou, până acum, chiar şi de şase ori. În topul parcurilor vandalizate sunt cele din cartierul Dâmbu Pietros, Mureşeni şi Tudor, dar nu au rămas neatinse de răufăcători nici cele din Unirii.

„Este inutilă toată munca şi sunt bani aruncaţi în zadar, dacă imediat după reparaţii, parcurile sunt devastate. Bănci smulse, tobogane rupte, leagăne distruse, toate acestea dovedesc că obiectele nu se strică la întâmplare. Până când fiecare cetăţean nu înţelege că a nu distruge înseamnă respect faţă de celălalt, faţă de oraş şi faţă de bani, vom bate pasul pe loc”, a declarat Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş.

Potrivit acestuia, în anul 2017, Primăria municipiului Târgu-Mureş are în vedere reabilitarea spaţiilor de joacă aflate între blocuri. “Dacă anul trecut au fost refăcute parcurile mari, anul acesta pe lista investiţiilor se află şi cele mai mici, din tot oraşul. Au început lucrările la spaţiile de joacă din zona Koos Ferencz şi vor continua la mai multe aflate în cartierul Dâmbu, Armoniei, Rămurelelor şi Sârguinţei, după care lucrările se vor extinde şi în celelalte parcuri. De asemenea, în următoarea perioadă vor fi puse la punct cele două parcuri pentru câinii de companie, de pe strada Armoniei şi Sîrguinţei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Serviciul de relaţii publice interne şi internaţionale din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE