Home / Invatamant / Eco Talent Show, câștigat la pian de un matematician

Eco Talent Show, câștigat la pian de un matematician

Distribuie

Spectacolul-concurs Eco Talent Show, organizat de patru elevi Colegiului Economic „Transilvania” din Târgu Mureș cu sprijinul conducerii liceului, s-a desfășurat marți, 28 martie, de la ora 17.00, la Palatul Culturii din Târgu Mureș. Pe scena Sălii mari au fost prezentate momente artistice prin care elevi de la Economic le-au împărtășit colegilor, profesorilor și celorlați spectatori din preocupările pe care le au și talentele pe care și le dezvoltă în afara orelor de curs. Organizatorii Eco Talent Show sunt: Alexandra Pîrvu, elevă în clasa a X-a B, Alexandra Șerdean, clasa a X-a B, Andrei Neagoe, clasa a XI-a C, și Mihai Moldovan din clasa a XI-a C. Elevii au fost sprijiniți de Sorina-Mihaela Bălan, directorul Colegiului Economic.

_MG_6794

„Noi am încercat prin acest concurs să evidențiem elevii talentați de la liceul nostru. Am încercat să organizaăm acest concurs cu mult devotement și cu multă prudență acest concurs și cu multă muncă în spate. Am încercat să obținem cât mai multe sponsorizări pentru a organiza cât mai bine evenimentul. După concurs, am văzut că munca ne-a fost foarte apreciată. Am primit multe laude și multe urări de bine. În același timp, am primit și câteva critici care au venit cu multă deschidere pentru a ne ajuta pe viitor la următoarele spectacole”, mi-a spus Mihai Moldovan, elev în clasa a XI-a C, la Colegiul Economic „Transilvania”.

Premiile

Au fost premiate patru reprezentații: locurile 1-3 și apoi a fost oferit „Premiul Suprem – cel mai bun spectacol” care a fost obținut de Ovidiu Crețu, elevul a impresionat juriul cântând la pian. Locul I a fost obținut de Alina Bercea, ea a cântat muzică ușoară, locul al II-a i-a revinit elevului darius Moldovan, beatbox, iar pe locul a III-lea s-a clasat Raluca Vultur, care a cântat muzică populară și a fost acompaniată de Ovidiu Crețu și Andrei Crețu. Au mai fost prezentate moment de teatru și de dans.

„Am intrat de trei ori pe scenă. Prima dată a fost un moment la pian, în care am cântat o piesă clasică, al doilea moment a fost împreună cu prietena și colega mea raluca Vultur și cu fratele meu, când așa ca o mică trupă am cântat muzică populară. Ultimul moment a fost în afara concursului și am cântat cu fratele meu două piese de muzică ușoară. Pian am făcut timp de cinci ani, încă mai fac, acesta este ultimul an, la Școala Populară de Arte. Mi-a plăcut concursul și fiind organizat într-un timp atât de scurt chiar a ieșit frumos”, mi-a spus Ovidiu Crețu, elev în clasa a XI-a A, marele câștigător al Eco Talent Show.

Mi-a spus că muzica e pe primul loc între pasiunile lui și că îi place foarte mult muzica electronic, dar că studiile sunt mai importante. „Cu muzica mai mult în paralel, după facultatea principală, poate că aș merge și la Conservator”. Ovidiu Crețu foarte bun și la matematică, fiind calificat la etapa națională a Concursului „Adolf Haimovici”.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Bătăușul de la ”Papiu”, interdicție de intrare în școală

Distribuie Consiliul de administraţie al Colegiului Naţional „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureş a aprobat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.