German Kitchens își deschide porțile și la Târgu Mureș Eveniment
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 1883 Vizualizări

German Kitchens își deschide porțile și la Târgu Mureș

Începând din luna aprilie German Kitchens își deschide la Târgu Mureș  un showroom de excepție cu bucătării inteligente, concepute pentru fiecare gust. German Kitchens stabileşte cele mai înalte standarde de calitate pentru bucătăriile sale unice.

 

German Kitchens vă oferă o gamă completă de bucătării clasice și moderne complet echipate, produse în Germania, de către marele producător de bucătării Nobilia, fiind croite perfect pentru spațiul dumneavoastră

Fiecare bucătărie este unică, planificată individual și fabricată cu cea mai mare precizie. Gradul ridicat de automatizare asigură nivelul de calitate constantă.

Mobilierul se livrează din Germania gata asamblat.  Acest mod de lucru asigură o calitate și precizie imposibil de egalat în condițiile în care majoritatea comercianților propun livrarea mobilierului în piese separate și asamblarea acestuia direct la domiciliul clientului.

 

Toate ușile și sertarele sunt echipate standard cu balamalele cu amortizare Hettich şi Blum, garantate și testate pentru minim 80.000 deschideri.

 

rsz_s43_touch337_m_14306

O bucătărie German Kitchens trebuie să funcționeze chiar și după 15 sau 20 de ani. De aceea, în fabrică sunt testate toate modulele în operațiuni continue.

 

Pentru că bucătăria este una dintre cele mai importante încăperi ale casei noi îți oferim: consultanță, proiectare, măsurători și instalare la cele mai înalte standarde. Tot ce aveți de făcut este să aduceți o schiță a spațiului în care să apară dimensiunile încăperii, poziționarea ușilor, a ferestrelor și a racordurilor la utilități.

rsz_s1_titel_touch340_m_14649

La German Kitchens  vei găsi cu siguranţă mobilierul de bucătărie potrivit pentru tine! Bucătăriile se fac la comandă după dimensiunile şi cerințele clienţilor.

 

Te  așteptăm în showroom-ul nostru din Târgu Mures, strada Gheorghe Doja, nr. 129, sau pe site-ul nostru www.germankitchens.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE