Home / Politic / VIDEO: Ludovic Orban, plan pentru revigorarea PNL

VIDEO: Ludovic Orban, plan pentru revigorarea PNL

Distribuie

Fostul deputat Ludovic Orban, înscris în competiţia pentru şefia Partidului Naţional Liberal (PNL), s-a întâlnit sâmbătă, 1 aprilie, cu liberalii din judeţul Mureş pentru a-i convinge că este candidatul potrivit pentru preşedinţia partidului. „Încerc să conving membrii PNL din baza partidului că am calităţile necesare pentru a conduce partidul, am o strategie şi un program care poate să ducă Partidul Naţional Liberal la victorie în alegerile care vor urma: prezidenţiale, locale, parlamentare”, a declarat Ludovic Orban, cu ocazia unei conferinţe de presă organizată la sediul PNL Mureş.

Consultări cu liberalii din teritoriu

În cadrul întâlnirii cu mass media, Ludovic Orban a mărturisit că vizita în judeţul Mureş se înscrie în programul de vizite duble pe care intenţionează să le efectueze la toate filialele judeţene liberale din ţară. „În momentul în care Biroul Politic Naţional a declanşat alegerile în Partidul Naţional Liberal, mi-am depus candidatura pentru funcţia de preşedinte. Mi-am propus în cadrul campaniei să ajung în fiecare judeţ de două ori, prima oară pentru a discuta cu colegii mei de partid, de la baza partidului pentru a-i consulta privitor la viitorul partidului, pentru a asculta de la ei cum văd lucrurile în PNL, unde consideră că s-a greşit, ce nemulţumiri au şi mai ales ce vor să se schimbe în bine în Partidul Naţional Liberal. Vreau ca documentul politic cu care mă voi prezenta în faţa Congresului să nu fie doar rodul gândurilor şi ideilor mele, ci să fie răspunsul la toate frământările, preocupările şi aşteptările colegilor mei din Partidul Naţional Liberal. A doua vizită în judeţ va fi în mod evident pentru a prezenta fiecărei organizaţii echipa şi documentul, strategie, viziunea pe care o am şi programul de punere în practică a obiectivelor strategice. Astăzi am venit în judeţul Mureş, le mulţumesc colegilor mei pentru că într-o zi de sâmbătă, 1 aprilie, în care nu vom face nicio păcăleală, mi-au oferit această ocazie de a ne întâlni”, a afirmat candidatul la şefia PNL.

„Eu nu fac nicio discriminare între colegii mei de partid”

Totodată, Ludovic Orban a subliniat că din punctul său de vedere Partidul Naţional Liberal nu este divizat în două tabere, cea a membrilor proveniţi din PDL şi cea a liberalilor din fostul PNL. „Nu există decât un singur partid, Partidul Naţional Liberal. Fiecare membru este membru al Partidului Naţional Liberal, are aceleaşi drepturi şi obligaţii şi în opinia mea au acelaşi obiectiv, şi anume de a readuce Partidul Naţional Liberal pe ocul pe care îl merită, şi anume de prim partid din România. Eu nu fac nicio discriminare între colegii mei de partid, pe fiecare membru al Partidului Naţional Liberal îl apreciez individual după calitatea lui umană, după educaţie, după caracter, după nivelul de implicare în viaţa partidului, după rezultatele pe care le obţine şi după încrederea de care se bucură în partid şi în afara partidului. Cred că aceste alegeri reprezintă o ocazie foarte bună pentru membrii Partidului Naţional Liberal de a alege cei mai buni lideri la nivel local, cât şi la nivel judeţean şi la nivel judeţean şi din acest motiv le-am spus tuturor: nu ţineţi cont de unde provine un candidat, ţineţi cont doar dacă acel candidat este într-adevăr performant, dacă are în spate experienţa necesară pentru a conduce partidul şi dacă are capacitatea de a duce partidul la victorie. În fiecare organizaţie locală, în fiecare judeţ şi evident şi la nivel naţional”, a punctat Ludovic Orban.
La întâlnirea cu mass media au participat şi deputatul Doru Oprişcan – preşedinte interimar al PNL Mureş, consilierul judeţean Molnar Ervin – vicepreşedinte interimar al PNl Mureş şi senatorul Cristian Chirteş.
Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului Leonard Azamfirei privind starea Universității de Medicină, Farmacie, Științe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.