Contractul pentru studiul de fezabilitate al tronsonului de autostradă Târgu-Mureș – Ditrău, blocat Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 383 Vizualizări

Contractul pentru studiul de fezabilitate al tronsonului de autostradă Târgu-Mureș – Ditrău, blocat

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au anunţat luni, 3 aprilie, pe site-ul instituţiei, că după un răspuns al Curţii de Conturi contractul de revizuire a studiului de fezabilitate pentru tronsonul de autostradă Târgu-Mureș – Ditrău, parte din Autostrada A8, care ar urma să lege Transilvania de Moldova, este suspendat din 20 decembrie 2016.

„Deși pe data de 20 noiembrie 2016 a fost emis ordinul de începere a contractului de servicii, anumite aspecte consemnate în răspunsul Curții de Conturi au dus la o nouă suspendare a contractului în data de 20 decembrie 2016. Ca atare, în cadrul contractului a fost prevăzută realizarea unei Analize Multicriteriale în baza căreia urmează să fie determinată varianta finală a traseului autostrăzii Târgu-Mureș – Ditrău”, a precizat CNAIR.
Contractul aferent tronsonului de Autostradă Târgu-Mureș – Ditrău face parte din coridorul Autostrăzii Târgu Mureș – Ditrău – Târgu Neamț – Iași – Ungheni. Contractul de revizuire a studiului de fezabilitate pentru Autostrada Târgu Mureș – Ditrău a fost semnat de CNAIR în data de 20 mai 2015, iar în perioada 15 iulie 2015 – 30 septembrie 2016 contractul a fost suspendat din cauza lipsei de finanțare.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE