Home / Business / VIDEO: Record de participanţi la Zilele Clientului Materom

VIDEO: Record de participanţi la Zilele Clientului Materom

Distribuie

Sala „Expo” din incinta Hotelului „Imperial Inn” Târgu-Mureş a găzduit, în perioada 31 martie – 1 aprilie, Zilele Clientului Materom, eveniment ajuns la cea de-a treia ediţie, organizat de compania mureşeană Materom, business de familie aflat pe locul 3 în topul firmelor distribuitoare de piese auto cu capital integral românesc.

8.000 de clienţi activi şi peste 250 de furnizori

Potrivit directorului adjunct al companiei, Rodica Baciu, Zilele Clientului Materom reprezintă reuniunea anuală în cadrul căreia echipa Materom alături de cei mai renumiţi producători de piese şi accesorii auto prezintă portofoliul de produse, noutăţile în domeniul tehnic, precum şi cele mai avantajoase campanii de marketing pentru clienţii din sectorul automotive. „Zilele Clientului Materom au ajuns la cea de-a treia ediţie şi consider că sunt ca o reuniune de familie. Noi, Materom, suntem cu cele trei firme din grup 430 de angajaţi, şi suntem răspândiţi în toată ţara. Avem peste 8.000 de clienţi activi şi peste 250 de furnizori. Este nevoie să fie nişte connecting days, adică zile în care să venim, să stăm de vorbă unii cu alţii, să vedem oferta de produse, să lansăm campanii promoţionale, astfel încât să se cunoască toate beneficiile unei colaborări cu Materom, atât pentru furnizori, cât şi pentru clienţi, Materom fiind veriga din mijloc pe acest lanţ de distribuţie dintre producătorii de piese auto şi consumatorii finali, respectiv service-urile”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Rodica Baciu.

Evenimentul s-a bucurat de o prezenţă numeroasă, alcătuită din parteneri de afaceri din toate judeţele ţării. „Avem circa 2.500 de persoane în acest moment înscrise, sunt clienţii noştri pentru că noi avem relaţii business tot business. Clienţii noştri sunt în special companii, service-uri auto, flote, magazne de piese auto, societăţi de asigurări şi atunci este necesar ca din când în când, măcar o dată pe an, ei să se întâlnească. Au confirmat în mare număr pentru că la precedentele două ediţii s-au simţit foarte bine, atmosfera a fost foarte bună, iar pe partea de business a fost profitabil”, a subliniat directorul adjunct al companiei Materom. „Pe parcursul celor două zile, expoziţia este cu vânzare, dar doar pentru clienţii cu contract care au 10% discount şi termen de plată prelungit. Programul conţine multe traininguri şi prezentări susţinute de partenerii noştri şi chiar de noi”, a conchis Rodica Baciu.

112

Aprecieri pozitive din partea primarului

Iniţiativa soţilor Rodica şi Ioan Matei, proprietarii companiei Materom, a fost apreciată de Dorin Florea, primarul municipiului Târgu-Mureş, invitat în prima zi a evenimentului să participe la lansarea unui nou model auto la Târgu-Mureş. „Transmit felicitări familiei Baciu. În momentul în care o firmă cu mii de angajaţi se implică într-un eveniment, tot oraşul astăzi, nimeni nu discută decât despre Materom, hoteluri, restaurante. Vă salut toţi partenerii, mai ales că sunt un consumator al piselor lor”, a afirmat Dorin Florea. „Înainte de a fi primar, prefect sau chirurg, n-am fost cunoscut în oraş ca şi chirurg, am fost cunoscut ca omul care şi-a schimbat şapte maşini în opt ani”, a mai spus primarul municipiului Târgu-Mureş.

Alex TOTH

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului Leonard Azamfirei privind starea Universității de Medicină, Farmacie, Științe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.