De ce „Ghidul Absolventului de Liceu”? Editorial
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 344 Vizualizări

De ce „Ghidul Absolventului de Liceu”?

Timp de şase ani, echipa cotidianului mureșean Zi de Zi le-a oferit absolvenților de liceu și celor de gimnaziu o oportunitate de a-și alege drumul în viață, cu o cât mai bună informare, prin ceea ce am numit Târgul Educațional Mureș. Am considerat că în acest an că e momentul unei schimbări, care să ducă într-un mod și mai eficient informația acolo unde este nevoie de ea.

„Ghidul Absolventului de Liceu” este un vehicul media al cărui rost este acela de a le oferi absolvenților de clasa a 12-a informații cât mai complexe și mai complete despre pașii pe care îi pot face după ce au lăsat în urmă liceul. Este ocazia care le aduce în față propunerea universităților și școlilor postliceale mureșene pentru anul universitar 2017-2018, într-un mod practic și precis. Este mai mult decât o listă de profile și numere de locuri. “Expozanții” își prezintă oferta, dar, în același timp, detaliază, argumenteză prin experință, bază materială, rezultate.

Și pentru că nu toate perspectivele presupun învățământ superior, sau continuarea studiilor, sau pot însemna ambele în același timp, „Ghidul Absolventului de Liceu” prezintă și câteva companii serioase care oferă locuri de muncă și posibilitatea de a crește profesional, concomitent cu specializarea teoretică.

Vă invităm așasar, dragi elevi și părinți să parcurgeți cu răbdare și atenție paginile unităților de învățământ care au ales să se prezinte aici și să faceți cea mai bună alegere posibilă. Peste puțin timp, în luna mai, va urma „Ghidul absolventului de Gimnaziu”, o altă ediție specială a cotidianului Zi de Zi, care se va adresa absolvenților de clasa a 8-a și va conține oferta liceeelor mureșene.

Avem un învățământ mureșean de calitate, cu multe opțiuni. Rămâne ca efortul personal, inspirația și consecvența să vă ducă acolo unde e bine să ajungeți pentru ca viitorul nostru și al vostru să fie unul frumos.

Succes la examenele de Bacalaureat!

Florin Marcel SANDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE