Home / Slider / Mureșeanul Florin Muntean echipează casa de nota 10 !

Mureșeanul Florin Muntean echipează casa de nota 10 !

Distribuie

“La noi calitatea e în standard, nu este opțională » * « Clientul ideal este clientul pretențios și curios » * Calitatea, implicarea, transparența și seriozitatea sunt emblematice pentru firma mureșeana Ferestre Partner, care de 14 ani, prin Florin Muntean, aduce un aer aparte în businessul autohton din domeniul tâmplăriei termoizolante.

Rep. Domnule Florin Muntean, ce înseamă așa zisa tâmplărie pentru locuința modernă?

Florin Muntean: Alegerea ferestrelor și ușilor unei case este o decizie destul de greu de luat, din cauza multitudinii de profile și accesorii de proastă calitate și a informațiilor eronate care guvernează piața de profil. Clientul trebuie să se informeze foarte bine și să nu se lase influențat de anumite tertipuri ieftine de vânzare, cum ar fi prețul mic, pentru că automat asta atrage și o calitate precară. Noile tehnologii oferă un grad ridicat de securitate, izolare termică și fonică de excepție, soluții care previn mucegaiul și aduc o multitudine de idei practice. Calitatea materialelor, soluțiile ingenioase și montajul sunt decisive atunci când vorbim de confort ridicat, siguranță, dar și aspect plăcut. Tot mai mulți clienți aleg materiale și soluții tehnologice te top, când își echipează locuința cu uși și ferestre, dacă sunt bine informați.
20151202_145201_001O locuință încălzită fără costuri mari, uscată, în care condensul și, ca urmare, mucegaiul, nu există, oferă un confort sporit. Astfel, noi am ales să lucrăm cu cei mai buni furnizori din domeniu, folosind, spre exemplu: profile PVC Salamander, clasa A (cu pereții exteriori de min. 3mm) cu 5,6,7 camere de izolare, distribuite pe o adâncime de construcție de 76 – 82 – 92mm, produse exclusiv în Germania. Rigidizarea se realizează cu armături de oțel, zincate de, 2mm. Feroneria utilizată, Siegenia și Maco, de înaltă calitate, cu toate punctele de închidere antiefracție și pachet de geam termoizolant, cu 2 sau 3 sticle, formând un pachet între 24 și 60mm, cu sticlă Saint Gobain. Acestea oferă izolare termică şi fonică mult superioară geamurilor obișnuite, durabilitate, eliminarea riscului de producere a condensului, prin tehnologii moderne, cum ar fi SWISSPACER Ultimate*cel mai performant distanțier termic din lume, testat oficial de IFT Rosenheim. Pentru un montaj profesional, folosim banda precomprimată specială de la Greenteq. În plus, ferestrele, ușile, rulourile realizate de noi pot fi într-o gamă variată de culori, care corespund oricăror cerințe estetice și oferă condiții impecabile de funcționare .”

17761093_1048472301951820_4548765362374749479_oDin ce zonă provin cei mai mulți clienți ?

Printre proiectele firmei noastre se regăsesc atât instituții publice – grădinițe și scoli, săli de sport din județul Mureș, cât și construcții industriale – Hirschmann Automotive, CIE Matricon, etc. ansambluri rezidențiale noi – Parângului Smart Residence, dar ne adresăm în special proprietarilor de locuințe, care vor să aibă tâmplărie extrem de performantă și aspect plăcut.

Ce v-au învățat cei 14 ani de experiență, în relația cu clientul ?

Paradoxal, clientul bun este clientul “rău ». Rău în sensul că e bine să fie corect informat despre ce înseamnă calitatea în acest domeniu. De aceea ne bucurăm când avem de-a face cu un client curios, pretențios. Cei care caută în piață doar preț mic, au de pierdut. La noi, de exemplu, calitatea nu este opțională, cum se întâmplă în piață. La noi calitatea este în standard. Când discutăm de opțional, vorbim, de fapt, despre produse și echipări speciale, cum ar fi automatizări la ferestre, la uși Hebe Schiebe Turen – HST, care pot fi controlate inclusiv de pe smartphone, de oriunde din lume . În acest sens, am făcut efortul de a amenaja un showroom la sediul firmei din strada Livezeni nr. 4 , în curtea Cooperativei Metalul (în spate la fostul club Jo). Clientul poate să vadă aici, “pe viu”, un produs de înaltă calitate și cum funcționează acesta, oferindu-i soluții optime nevoilor lui. Și ar mai fi ceva important. Întotdeauna la noi calitatea, promptitudinea și durabilitatea sunt promisiuni respectate. În 14 ani de activitate am demonstrat acest lucru.

17807300_1048472298618487_8042787129389923917_o
Ferestre Partner
Str. Livezeni nr.4
(în curte la Coop. Metalul)
Tel./fax: 0265-256.274
Mobil: 0744-201.848
E-mail: office@ferestrepartner.ro
Facebook: Ferestre PartnerIMG-20160602-WA0002


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

„Gustă Basarabia!”, eveniment dedicat armoniei etnice. Află când va avea loc

Distribuie Filiala din județul Mureș a Societății Cultural-Patriotice „Avram Iancu” organizează, cu ocazia împlinirii a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.