Home / Sport / Trei titluri la tenis de masă juniori III

Trei titluri la tenis de masă juniori III

Distribuie

Jucătorii de tenis de masă mureșeni au urcat de trei ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în cele 5 probe din cadrul Campionatului Național al juniorilor III disputat la sfârșitul săptămânii în localitatea argeșeană Câmpulung.

Dublă campioană națională este jucătoarea Ungvári Evelyin, sporiva antrenorului Romeo Lupașcu de la Clubul Sportiv Școlar Târgu-Mureș, care a câștigat proba de simplu și cea de dublu mixt, unde a făcut pereche cu Dragoș Bujor, de la CSA Steaua București. Al treilea titlu a revenit perechii de fete ludușene alcătuită din Andreea Teglaș și Szidonia Moldovan, care activează sub îndrumarea lui Alexandru Cîrpaci-Szanto la filiala Luduș a Palatului Copiilor Târgu-Mureș, în parteneriat cu ACS Mureșul Luduș.

În calitate de favorită, Ungvári Evelyn a intrat direct pe tabloul principal de 64, unde s-au mai aflat și colega sa Adorjáni Csilla și ludușencele Andreea Teglaș și Szidonia Moldovan, care și-au câștigat grupele preliminare. Adorjáni a trecut de primul tur, dar s-a aprit în al doilea, în al treilea urmând să se întâlnească cu ludușeanca Moldovan, care s-a oprit în „sferturi”. Evelyin a trecut în câte trei seturi de primele trei tururi, dar a câștigat în set decisiv partida din „sferturi”. În semifinale a eliminat-o cu 3-0 pe ludușeanca Andreea Teglaș, care a trecut în trei seturi de primul tur, dar a avut nevoie de câte patru seturi în următoarele trei. Târgumureșeanca a câștigat cu 3-0 finala disputată cu buzoianca Ioana Băiașu și a devenit campioană națională, în timp ce ludușeanca a urcat pe treapta a treia a podiumului.

 

Revanșa ludușencelor de la dublu

 

Dacă în probele băieților mureșenii nu au avut jucători în fazele finale, iar Ungvári Evelyn a câștigat proba de dublu mixt cu un bucureștean, ludușencele s-au dovedit cele mai puternice în proba de dublu fete. Aici perechea Teglaș-Moldovan (foto 2)tenis masa 2 a fost singura în care ambele jucătoare au fcut parte din același club. Ele le-au învins în finală pe Demjen Ester – Hila Beatrice (CSM Zalău – CS Romgaz Mediaș), iar medaliile de bronz au revenit perechilor Maria Gârlea – Daniela     Găină (ACS Dumbrăvița/CSȘ Slatina) și Roxana Nedelcu – Alina Moca (CSȘ Craiova/CS Romgaz Mediaș).

În probele băieților s-au remarcat jucătorii de la Pristavu Câmpulung și CSA Steaua, care și-au adjudecat majoritatea medaliilor, dar în combinație cu jucători de la alte cluburi, în special la dublu mixt.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.