Home / Cultură / Azomureș oferă două burse de participare la Academia Sighișoara

Azomureș oferă două burse de participare la Academia Sighișoara

Distribuie

Compania Azomureș oferă tinerilor muzicieni din Tîrgu Mureș două burse care acperă toate cheltuielile de participare la ediția din 2017 a Festivalului „Academia Sighișoara”. Organizat de Asociația „Cultura Viva”, festivalul este programat să se desfășoare în perioada 1-14 august. Academia Sighișoara va reuni unii dintre cei mai buni tineri muzicieni din țară și din străinătate care vin să învețe de la profesori renumiți. Pentru ediția din 2017, organizatorii au pregătit cursuri pentru următoarele instrumente: vioară, violă, violoncel, pian, clarinet, contrabas, precum și o secțiune dedicată celor care studiază canto.

„Azomureș continuă și în 2017 parteneriatul cu organizatorii Festivalului „Academia Sighișoara” prin susținerea evenimentului, programat să se desfășoare anul acesta între 1 – 14 august, la Sighișoara. Pentru al doilea an consecutiv, Azomureș oferă tinerilor din Tîrgu Mureș șansa de a participa la cursurile Academiei Sighișoara prin intermediul a două burse”, se precizează în comunicatul transmis de Biroul de presă al Azomureș.

Data limită pentru înscriere: 5 mai

„Azomureș oferă aceste burse, ce acoperă toate cheltuielile de participare, în urma unui proces de selecție coordonat de reprezentanți ai Festivalului „Academia Sighișoara” și ai Filarmonicii de Stat Tîrgu Mureș. Concursul de selecție se va desfășura în data de 12 mai 2017, în Sala Mică de concerte a Palatului Culturii”, se mai precizează în comunicat.

„Academia Sighisoara, proiect cultural-educativ Helveto-Român, cu rădăcini adânci în județul Mureș se află în faza finală de pregătire. Ne bucurăm să avem un partener de nădejde în Azomureș, entitate care în mod constant a sprijinit evenimente culturale în județul Mureș. Prin bursele acordate tinerilor muzicieni, Azomureș contribuie la o viziune pozitivă de dezvoltare în plan  educativ  a locuitorilor dintr-un județ cu un potențial uman deosebit în România” a declarat Alexandru Gavrilovici, președintele Asociației „Cultura Viva”.

Cei care doresc să se înscrie la concursul de selecție o pot face prinintermediulsecretariatuluiLiceului de Artă din Tîrgu Mureș sau la adresa de email: press.office@azomures.com. Data limită pentru înscriere este 5 mai 2017.

 

De asemenea, verificati

Prof. univ. dr. Augustin Lazăr, procuror general al României (2016-2019) susține conferința „Epopeea brățărilor regale dacice”

Distribuie Studenții UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, programele de studii de licență Istorie și Drept …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.