Un singur punct pentru ASA, din nou fără gol FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 124 Vizualizări

Un singur punct pentru ASA, din nou fără gol

În etapa a IV-a a turneului play-out din Liga I de fotbal, ASA Târgu-Mureș a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida susținută marți seara pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu. Cea de-a doua partidă sub conducerea antrenorului Ionuț Chirilă a fost din nou una fără gol înscris de mureșeni. Jocul a fost de un nivel modest, cu foarte puține faze de poartă. Pandurii au dominat primele minute, au legat mai bine jocul, dar ocaziile au fost de partea mureșenilor. În minutul 10, Nicolas Gorobsov a trims în stâlpul porții din lovitură liberă de la 18 metri lateral dreapta, acordată în urma unui henț, iar combinația dintre Bârfoi și Dică din minutul 32 s-a încheiat cu o minge trimisă slab, pe lângă poartă. De partea cealaltă, gorjenii au avut câteva șarje ofensive purtate în viteză de Firțulescu și Negruț, dar tot fără rezultat. Până la finalul reprizei singurele evenimente de consemnat au fost eliminarea în minutul 43 a francezului Florent André, care l-a lovit cu cotul pe Păcurar și un prim șut pe spațiul porții trimis de oaspeți prin Cioinac. Pandurii a încheiat în ofensivă prima parte și se anunța o repriză secundă grea pentru mureșenii rămași în 10 oameni.

 

Teama de a nu pierde a oferit o repriză anostă

Primele minute ale reprizei secunde au fost aproape identice cu cele din prima parte. Oaspeții au avut mai mult posesia, dar prima ocazie a aparținut echipei mureșene în minutul 53, la o cursă a lui Ciolacu, blocat în extremis. Cu un om în plus, gorjenii au controlat mai bine jocul, dar nu au reușit să-și creeze ocazii clare de gol. ASA a încercat îndeosebi prin Rus și Ciolacu să surprindă apărarea adversă, dar numeroasele greșeli individuale și nesincronizările au împiedicat construcția. Ultimul sfert de oră a avut o desfășurare diferită, cu mureșenii în ofensivă și oaspeții în așteptare. Aceștia au avut spre final câteva oportunități bune de contraatac, dar execuțiile în preajma careului au fost defectuoase. ASA a avut o bună șansă în minutul 86, când nou intratul Petra a trimis de pe linia de fund prin fața porții, dar nu a venit nimeni să pună latul. În minutul următor același Cioinac a trimis un prim șut razant, peste poarta lui Pap. A fost o repriză secundă anostă, de luptă la centrul terenului, cu multe inexactități de fiecare parte. ASA rămâne pe ultima poziție a clasamentului, la 4 puncte în urma celuilalt loc ce duce la retrogradarea directă și cel pentru baraj. În etapa viitoare, sâmbătă, 8 aprilie, ora 14.30, vor juca la FC Voluntari.

Formațiile:

ASA: Pap – Velayos, Rougalas, M. Constantin, Nicoliță, Mureșan, Gorobsov (’76 Petra), C. Rus, André, E. Dică (’71 Tornyai), Bâtfoi (’46 Ciolacu)

Pandurii: Stanca – Nwabueze, Ene, Fl. Ilie, Firțulescu, Negruț, Bușu- Stana (’72 Mărgărit), Hamed (’37 Păcurar), Surugiu (’80 Hlistei), Cioinac.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE