Pâinea Country Bread…maia, apă, făină și sare. Natural! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2144 Vizualizări

Pâinea Country Bread…maia, apă, făină și sare. Natural!

foto2

Pâinea Country Bread conține doar apă, făină și sare. Nu conține drojdie, amelioratori, conservanți. Conține maia naturală. Maiaua este un produs din făină și apă ce fermentează cu ajutorul unor bacterii. În vreme ce pâinea obținută cu drojdie comercială începe să se altereze după ce a fost scoasă din cuptor, pâinea cu maia continuă pentru câteva zile să se îmbunătățească nutritiv. Astfel glutenul devine mai tolerabil pentru organism, și pâinea devine benefică pentru flora intestinală. A Country Bread kézműves kenyér csak vizet, lisztet és sót tartalmaz. Nem tartalmaz élesztőt, adalékanyagokat vagy tartósítószereket. Élesztő helyett kovásszal készül. A kovász, liszt és víz érlelésével, természetes baktériumok segítségével jön létre. Egyetlen Country Bread kenyér elkészítéséhez több mint 24 órára van szükség. A kovásszal készült kenyér pozitív hatással van a bélflórára, a glutén emészthetőbbé válik a szervezet számára és amíg a kereskedelmi élesztővel készített kenyér egy idő után száradni kezd.

foto principal

Ristro Country Bread locl rustic și cochet

Deschis de curând în centrul municipiului Târgu Mureș, aproape de Catedrala Mare, Ristro Country Bread este locul în care tîrgumureșeneii pot să-și cumpere gustoasa și sănătoasa pâine cu maia dar și să mânânce un mic dejun delicios, produse de patiserie fără aditivi sau un prânz ușor pregătit propaspăt de personalul Country Bread. Localul este amenajat cu motive rustice, te duce cu gândul la trecutul în care bunicii noștri mâncau natural, sănătos și gustos. Cel mai sigur mod de a vă convinge este să-i călcați pragul, gustând cu încredere din produsele casei.
foto3Pâinea Country Bread apreciată de clienți

Mulți clienți al brutăriei Country Bread au ținut să-și arate aprecierea față de producătorul de pâine naturală, notându-i cu 5* pe pagina de facebook www.facebook.com/pg/countrybreadms. Iată câteva exemple: ”Totul este delicios si proaspat, iar atmosfera e foarte draguta! Painea e excelenta!”, Diana Barátosi. ”Quality and tasty products. Try and you won’t regret. Top of Form”, Tavaszi Attila Csaba. ”Meritați din plin 5***** , produsele voastre sunt delicioase!”, Ioana Cueşdeanu. ”Cea mai delicioasa paine”, Andreea Sebeni.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE