Un bistriţean, prefect de Mureş? Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2041 Vizualizări

Un bistriţean, prefect de Mureş?

Ioan Țintean, fost prefect de Bistrița-Năsăud și actual vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, ar putea ocupa funcţia de prefect al judeţului Mureş, informează Bistriteanul.ro.

„Discuții sunt de vreo două luni, dar încă nu mi-am dat acordul pentru că nu am luat o decizie în acest sens și nici nu cred că o voi lua foarte curând. Cât timp funcția de prefect nu este una politică, legea încă nu este adoptată, nu mă grăbesc să iau o decizie. Eu nu sunt numai bistrițean, sunt mureșean la origini. Acum am moștenit casa părinților mei, așa că o mutare nu ar fi dificilă pentru că am unde locui la Mureș. Aici mi-am petrecut și copilăria, așa că nu ar fi dificil pentru mine să mă întorc”, a declarat Ioan Țintean.

„Există mai multe organizații ALDE cu rezultate slabe – Mureș, Harghita, Covasna, unde ar trebui să mă implic, să muncesc mult pentru a obține rezultate bune. Deocamdată nu mă grăbesc să iau o decizie și nici nu am un termen clar până când ar trebui să fac acest lucru. Aștept deocamdată să văd dacă se schimbă legislația așa cum se discută și apoi orice este posibil”, a mai spus Ioan Țintean.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE