Victorie a handbalistelor conturată după pauză Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 288 Vizualizări

Victorie a handbalistelor conturată după pauză

În etapa a XXI-a a Diviziei A la handbal feminin, SC Mureșul Târgu-Mureș a învins duminică după masă pe teren propriu cu scorul de 30-19 formația CSU de Vest Timișoara. A fost un joc cu două reprize mult diferite. În prima parte bănățencele s-au ridicat peste nivelul locului 8 ocupat în clasament și au ținut piept unei formații care încă speră cel puțin la podiumul seriei B. Mureșencele au luat un avantaj de două goluri la începutul jocului, dar în minutul 7 oaspetele au reușit egalarea la 7 și au reușit să preia după patru minute conducerea. La jumătatea reprizei Mureșul avea avantaj de un gol, dar timișorencele au egalat din nou la 9. Alina Moloci a readus avantajul de două goluri dar nu s-a reușit desprinderea din cauza numeroaselor atacuri ratate, printre care și trei lansări consecutive pe contraatac cu pase greșite. Cosmina De Oliveira a avut în următoarele minute câteva execuții cu mari oscilații. Mai întâi a ratat de pe semicerc la 12-10, apoi a înscris două goluri care au dus la cea mai mare diferență a primei reprize (14-11). Mai erau peste patru minute până la pauză, dar mureșencele n-au mai reușit să înscrie, primind ușor un nou gol.

Repriză la discreția gazdelor

Mureșencele au ieșit de la vestiare decise să se desprindă și să evite eventualele emoții de la final. Denisa Farcaș și Carola Stângu au înscris în debutul reprizei și în doar cinci minute mureșencele s-au desprins la 18-13. În minutul 40 avantajul s-a mărit deja la 7 goluri și datorită paradelor lui Andreea Petruneac în poartă, care de la 18-14 n-a mai primit gol până la jumătatea reprizei. Farcaș și Moloci au reușit să mărească avantajul la peste 10 goluri cu două goluri reușite în minutul 45 și problema învingătoarei nu se mai putea pune. Gazdele au zburdat în continuare pe teren, deși spre final au intrat mai multe jucătoare care nu au fost folosite. Nu s-a mai forțat nota, dar avantajul s-a păstrat până la final, deși au fost minute în care s-a jucat ca pentru un concurs de ratări. Mureșul obține o victorie la pas după o repriză secundă foarte bună și se păstrează pe treapta a treia a podiumului, la egalitate de puncte cu Minaur Baia Mare, dar aceasta are cu trei partide mai puțin disputate, în timp ce liderul CSM Slatina are un avans de 6 puncte și, la rândul ei, două jocuri mai puțin.

Formația și marcatoare pentru SC Mureșul: Andrada Grosu (Andreea Petruneac)- Zsigmond Kriszta, Denisa Farcaș 4 goluri, Carola Stângu 6, Andreea Serediuc 2, Alina Moloci 7, Cosmina De Oliveira 6, Sorana Burnete 1, Tabita Rad 1, Adriana Șuta 2, Bab Timea, Anca Manole 1.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE