Home / Cultură / Bookland Evolution la Târgu Mureș

Bookland Evolution la Târgu Mureș

Distribuie

A 4a ediție a Conferințelor BookLand Evolution și-a redeschis porțile pentru tinerii din Târgu Mureș în perioada 10-13 aprilie 2017 la Palatul Culturii, Sala Mică. De luni până joi (10-13 aprilie’17), în intervalul orar 14:30–16:00, vor urca pe scenă 11 profesioniști, care îi vor încuraja și motiva, prin exemplul personal, să facă alegerile potrivite, povestindu-le despre provocările care-i așteaptă, dar care nu trebuie să-i oprească din a-și continua drumul sau a-și asculta vocația. Astfel că, tinerii din Târgu Mureș îi vor avea în fața lor, pregătiți să le raspundă la orice întrebare, pe: Liviu Pancu, Adriana Constantin, Claudia Togănel, Vizi Imre, Titus Ilovan, Cristian Constantin, Hamar Alpár Benjámin, Dan Farcaș, Gal Sandor, Hermina Man, Laura Borotea.

Drumul către succes e pavat cu…povești care te inspiră!

Pronind de la ideea că drumul către succes e pavat cu… povești care te inspiră! Organizatorii Conferințelor Bookland ne invită să ascultăm poveștile speakerilor din Târgu Mureș, care au loc în cadrul celui mai amplu proiect cultural – prin seria de 115 zile de conferințe organizate pentru tinerii de 14-24 ani din 23 orașe. „Conferințele BookLand Evolution oferă liceenilor și studenților o oportunitate excelentă de dezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiență personală și interacțiune directă cu peste 500 profesioniști consacrați, care se alătură BookLand Evolution. Peste 30000 tineri sunt așteptați să participe şi în acest an!”, precizează oranizatorii într-un comunicat de presă, referinduse la impactul conferințelor la nivel național. Intrarea este liberă.

BookLand Evolution - b.general - TM-01BookLand Evolution - b.general - TM-01


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO – Ziua Mondială a Apei, sărbătorită de Clubul Rotary Mureș la Școala Gimnazială „Friederich Schiller”

Distribuie Rotary Club Târgu Mureș  a organizat joi, 21 martie, începând cu ora 12:00, un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.