Fundația Buckner lansează un nou program social în județul Mureș Social
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 332 Vizualizări

Fundația Buckner lansează un nou program social în județul Mureș

Fundația Buckner lansează un nou program social în județul Mureș
Fundația Buckner anunță lansarea Programului ARC, un nou program de ajutorare a familiilor nevoiașe din Județul Mureș. Programul a fost lansat săptămâna trecută în parteneriat cu Red Page Ministries din Statele Unite ale Americii.

Prin „ARC” fundația își propune să identifice și să ofere ajutor familiilor nevoiașe din Județul Mureș. „În prima etapă a proiectului, au fost identificate 20 de familii de pe raza Municipiului Târnăveni, urmând ca să se întocmească un dosar de servicii sociale pentru fiecare dintre ele, și în cursul acestei luni să beneficieze de primul pachet de alimente de bază. Obiectivul final al programului esta ca acesta să cuprindă 80 de familii de pe raza județului Mureș care să beneficieze de vizite și ajutor lunare”, se precizează în comunicatul transmis presei de Fundația Buckner.

Programul va asigura acestor familii lunar un pachet de alimente de bază, dar obiectivul clar este ca pe lângă sprijinul practic oferit fiecărei familii, să se construiască relații cu acestea în cadrul vizitelor lunare la domiciliul acestora, pentru a înțelege mai bine problematica cu care se confruntă acestea și oferirea de încurajare și consiliere pentru a face pași spre a-și îmbunătăți nivelul de trai.

„Ne bucurăm de o nouă oportunitate de a produce schimbare pozitivă în jurul nostru!” spune Moldovan Dacian, Președintele Fundației. ”Programul ARC oferă Asistență prin construire de Relații care să încurajeze Creșterea. Ne dorim nu doar să împlinim o nevoie imediată, fizică, ci să încurajăm familiile să facă tot posibilul pentru a depăși dificultățile cu care se confruntă, fie că este vorba despre lipsa actelor de identitate, lipsa unui loc de muncă, lipsa accesului la educație, probleme medicale, etc. Noi suntem gata să le sprijinim cu tot ce putem, cu o vorbă bună, cu informații, și chiar și practic.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE