S-a redeschis Centrul Spa Wellnes din Topliţa Timp liber
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 7557 Vizualizări

S-a redeschis Centrul Spa Wellnes din Topliţa

Centrul Spa Wellnes din Toplita și-a redeschis porţile sâmbătă, 8 aprilie, noutatea cea mai importantă fiind dată de faptul că Centrul a primit licenţa de exploatere în ce privește apa termală. Mai mult decât atât, Băile Banffy Topliţa a primit și statutul de staţiune de interes local, staţiune care include Băile Banffy, Băile Urmánczy și cele două pârtii de schi.

Facilități pentru ivestitori

După patru ani de zile s-a revenit la statul de staţiune de interes local, Banffy cum se numea pe vremuri, apoi Bradul prin anii 80. Astăzi staţinea se numește Băile Banffy Topliţa. A apărut de curând hotărârea de Guvern, suntem staţiune de interes local, aici intră Băile Banfy, Băile Urmánczy și cele două pârtii de schi. Acest statut de staţiune de interes local va permite investitorilor să aibă anumite facilităţi în ce privește formele de finanţare”, a declarat pentru Zi de zi Stelu Platon, primarul orașului Topliţa.

Centrul Spa Wellnes

De asemenea, sâmbătă, 8 aprilie s-a redeschis Centrul Spa Wellnes care va fi alimentat cu apă termală. ”În sfârșit, după o pauză de trei, patru ani de birocraţie am reușit să obţinem licenţa de exploatare astfel încât aceste băi care au două bazine, unul acoperit și unul descoperit, care sunt alimentate cu apă termală”, a precizat primarul orașului Topliţa. Centrul Spa Wellnes din Topliţa este compus din două bazine de înot: unul acoperit și unul descoperit care este folosit pe timp de vară. Interiorul găzduiește pe lângă bazinul de înot o sală de fitness, o sală de masaj și trei saune. Pentru adulti preţul de intrare este de 21 de lei, respectiv 11 lei pentru elevi, studenţi și pensionari. Preţul include accesul la bazin, saună, jacuzzi și sală de fitness. Programul este între orele 14.00-21.00 (luni), 11.00-21.00 (marţi-vineri) și 10.00-21.00 în zilele de sâmbătă și duminică.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE