Home / Slider / Accident cu victime la Adămuş

Accident cu victime la Adămuş

Distribuie

Două persoane au fost rănite în urma unei tamponări frontale produse, miercuri dimineaţa, pe raza comunei Adămuş, între un autoturism Logan şi un autobuz în care se aflau trei persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Horea’ al judeţului Mureş, căpitan Cristian Virag, la faţa locului a intervenit Secţia din Târnăveni a ISU Mureş cu două autospeciale cu 11 subofiţeri şi o ambulanţă.

În urma tamponării, care s-a produs din vina şoferului autoturismului, conducătorul auto al Loganului a fost rănit grav, în timp ce şoferul autobuzului a suferit răni uşoare la nivelul picioarelor.

Surse din poliţie au precizat, pentru AGERPRES, că în urma impactului compartimentul motor al Loganului a luat foc, însă cei doi ocupanţi ai maşinii au fost scoşi la timp, iar cele trei persoane din autobuz au ieşit singure.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a se stabili dacă şoferul Loganului era sub influenţa băuturilor alcoolice şi circumstanţele în care s-a produs accidentul.

(Sursa: www.agerpres.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.