Bărbat din Târgu-Mureş, arestat preventiv pentru 11 furturi Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 489 Vizualizări

Bărbat din Târgu-Mureş, arestat preventiv pentru 11 furturi

Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Târgu-Mureş au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Târgu-Mureş, bănuit de comiterea a 11 furturi, fapte prin care a cauzat un prejudiciu de peste 15.000 de lei.

În perioada octombrie 2016 – aprilie 2017, poliţiştii au fost sesizaţi de 11 persoane care ar fi fost victime ale infracţiunii de furt, în timp ce se aflau în diverse localuri de pe raza municipiului Târgu-Mureş. „Victimele au reclamat furtul unei biciclete, a unui laptop, a unei tablete, a trei telefoane mobile şi a cinci genţi în care se aflau diferite bunuri şi bani, fiindu-le creat un prejudiciu de peste 15.000 de lei”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Din cercetările efectuate a reieşit că persoana bănuită de comiterea furturilor este un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Târgu-Mureş, care a fost reținut de mai multe ori pentru 24 de ore, pentru comiterea de furturi. „La data de 7 aprilie 2017, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioada de 30 zile, pentru comiterea infracţiunii de furt”, se mai precizează în comunicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE