Elevii de la Tudor Vladimirescu au donat pachete de sărbători Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 167 Vizualizări

Elevii de la Tudor Vladimirescu au donat pachete de sărbători

 

Este o experiență de viață minunată să încerci să dăruiești mai repede decât să primești, după cum au demonstrat, elevii de la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”, în ziua de 11 aprilie.

” Elevii noștri au dat dovadă încă o dată de altruism și compasiune, mobilizând-se în doar câteva zile pentru a aduna o cantitate impresionantă de alimente neperisabile și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, pe care le-au dăruit copiilor cu nevoi speciale de la Centrul de Educație Incluzivă nr. 2 din Tîrgu-Mureș și B-unicilor de la Căminul pentru persoane vârstnice de pe strada Evreilor Martiri” precizează prof. Gabriela Șandru, directorul Școlii Gimnaziale ”Tudor Vladimirescu”.

Imaginați-vă bucuria unor copii care nu au parte de foarte multe lucruri, atunci când au văzut saci plini cu articole de îmbrăcăminte și încălțăminte colorată pentru toate gusturile și pentru toate vârstele, dăruite cu drag, tot de copii. Pungi cu de-ale gurii și multe, multe dulciuri au ajuns tot la Centrul de Educație Incluzivă nr. 2, iar alte grămezi de alimente au fost întinse pe masa de Paști a persoanelor vârstnice.

”Toate acestea au fost posibile pentru că elevii noștri s-au responsabilizat exemplar și au adus câte puțin din cămara lor, reușind să strângă o impresionantă cantitate de alimente și de această dată: 40 litri de ulei, 40 kg de zahăr, 40 kg de făină albă, 40 pungi de paste făinoase, zeci de conserve, borcane cu dulceață și zacuscă, evident, home-made!, gris, orez, făină de mălai, spaghete, pateuri și multe altele. Acțiunea de azi nu este singulară, elevii noștri participând cu entuziasm la Campania „Masa săracilor” din luna noiembrie 2016 , când alimentele au luat drumul Clujului, și la Proiectul „Cadoul din cutia de pantofi” în luna decembrie a anului trecut. Cu zâmbete dar și cu lacrimi de recunoștință în ochi, ziua s-a încheiat cu un profund sentiment de satifacție pentru o treabă bine făcută! Felicitări elevilor și mulțumiri părinților pentru sprijin!” a mai adăugat directoarea școlii, Gabriela Șandru.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE