Program de supervizare în psihologie clinică, la Târgu-Mureș Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 772 Vizualizări

Program de supervizare în psihologie clinică, la Târgu-Mureș

Cabinetul Individual de Psihologie Cosmin Octavian Popa din Târgu-Mureș organizează, în perioada următoare, un program de supervizare în psihologie clinică pentru psihologii cu drept de liberă practică în supervizare şi care doresc să-şi obţină dreptul de liberă practică autonom.

„Formarea va cuprinde un număr de 50 de ore de supervizare, având următoarea structură generală: înţelegerea psihopatologiei din perspectiva Manualului de Diagnostic şi Statistică a Tulburărilor Mintale, ediţia a 5-a (DSM-5); corelarea probelor psihologice cu elemente de psihodiagnostic clinic; evaluarea psihodiagnostică clinică; intervențiile terapeutice cognitiv-comportamentale în mediu clinic. Fundamente; managementul de caz clinic, incidentele critice și aspecte etice;
prezentarea de cazuri clinice; supervizarea cazurilor clinice Practicarea psihologie clinice bazate pe dovezi ştiinţifice (evidence-based practice), prezentarea unei cazuistici clinice reale cu aplicaţii practice, precum şi ,,up-to-date-urile” legate de noile metode şi tehnici existente în psihologia clinică internaţională, reprezintă un deziderat pe care ne propunem să-l atingem în cazul acestui program de supervizare. Un alt aspect important în cadrul acestei supervizări este legat de aplicaţiile practice, acestea fiind folosite cu preponderenţă pe durata întregului proces de supervizare”, a precizat lector univ. dr. Cosmin Popa, psiholog clinician specialist, psihoterapeut autonom în CBT și supervizor în psihologie clinică.

Din momentul constituirii grupului de supervizare, întâlnirile vor avea loc o dată pe săptămână, fiecare modul având o durată de circa patru ore. Programul detaliat va fi discutat şi convenit la începutul supervizării.
Informaţii suplimentare și înscrieri la numărul de telefon: 0745-092.686 sau la adresa de e-mail: cosmin_popa24@yahoo.com.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE