Home / FC Municipal / Fără gol și un singur punct pentru echipa fără tehnician titular

Fără gol și un singur punct pentru echipa fără tehnician titular

Distribuie

În penultima etapă din turneul play-out al Ligii I de fotbal, ASA Târgu-Mureș a încheiat la egalitate sâmbătă seara, 0-0 pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara. Partida a fost una echilibrată, cu ocazii la cele două porți, dar nivelul a fost modest, ca între două echipe care se află în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Debutul a fost foarte promițător, cu o intervenție a portarului bănățenilor la pătrunderea lui Nicoliță în minutul 2, soldată cu accidentarea atacantului mureșenilor. Jocul s-a mai temperat și timișorenii au avut o ocazie mare în minutul 11, Bărbuț trimițând cu latul în bară, cu poarta goală. ASA a mai avut o bună posibilitate în minutul 25, când centrarea din corner a lui Gorobsov a fost deviată de Ciolacu direct în brațele lui Straton. Până la finalul reprizei Novak de la oaspeți și Nicoliță pentru ASA au trimis câte o minge pe spațiul porții, ambele respinse de cei doi portari.
Cu presiunea nevoii de puncte, ASA a început repriza secundă cu mult elan, dar jocul a fost unul mai degrabă de angajament, fără multe realizări la cele două porți în prima jumătate a reprizei. Ciolacu a trimis peste poartă din careu la una din puținele șanse și a fost blocat în minutul 74 la marginea careului de portarul oaspeților, ieșit inspirat dintre buturi. La faza următoare bănățenii au fost aproape de deschiderea scorului, dar a fost rândul lui Pap să salveze în fața lui Popovici. Poli a fost din nou aproape de gol în minutul 82, când Mureșan se afla pe marginea terenului după o ciocnire cu portarul Pap, dar Drăghici a trimis din fața porții cu capul pe lângă poartă. Rus a trimis și el un șut imprecis din careu în minutul următor, iar până la final Pap s-a mai remarcat o dată la șutul lui Mailat din 8 metri. Ultimele minute au arătat o echipă oaspete mai insistentă în ofensivă, dar întâlnirea s-a încheiat cu câte un singur punct, care nu avantajează decât echipa timișoreană, care se menține deasupra locurilor retrogradabile.

ASA își diminuează de la meci la meci puținele șanse de a mai spera la o salvare miraculoasă. Fără antrenor după ce a schimbat deja patru în acest sezon, mureșenii își așteaptă al cincilea tehnician, care ar urma să vină marți. Surse susțin că acesta va fi Jerry Gane (Ionel Ganea, pe numele său de jucător), unul dintre cei care și în urmă cu un an s-a aflat în negocieri cu conducerea ASA.
Formații:
ASA: Pap – Velayos, Candrea (76 Bucur), Mureșan (82 Lemnaru), Mendy (63 Dică), Gorobsov, Ferfelea, Nicoliță, C. Rus, Sin, Ciolacu
ACS Poli: Straton – Străuț, Scutaru (46 Bocșa), Cînu, Novak, Soljic, Artean, Bărbuț, Croitoru, Popovici (76 Mailat), Almeida (63 Drăghici)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   
Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.