Inconştienţă la volan. Şofer cu permisul reţinut, tamponare cu un autobuz Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 350 Vizualizări

Inconştienţă la volan. Şofer cu permisul reţinut, tamponare cu un autobuz

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism deşi avea permisul reţinut încă din decembrie 2016, pe fondul consumului de alcool, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontală cu un autobuz care se deplasa regulamentar, fără a avea pasageri.

Accidentul a avut loc miercuri, 12 aprilie, la ora 6.25, pe DJ 107D, în localitatea Adămuş. În urma accidentului, doi bărbaţi, de 35 ani şi 66 de ani, au fost răniţi uşor, respectiv un pasager din autoturism şi conducătorul autobuzului.

„Conducătorul vinovat de producerea accidentului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, vătămare corporală din culpă și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto s-a luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE