Home / FC Municipal / Antrenori nemulțumiți după remiza albă dintre ASA și Poli

Antrenori nemulțumiți după remiza albă dintre ASA și Poli

Distribuie

Ambii tehnicieni aflați pe băncile echipelor ASA Târgu-Mureș și ACS Poli Timișoara s-au arătat nemulțumiți de remiza albă obținută de echipele lor în partida din etapa a VI-a a turneului play-out din Liga I de fotbal.
„A fost un joc slab, între două cu șanse mai mici sau mai mari în lupta pentru evitarea retrogradării. În ceea ce mă privește, sunt dezamăgit atât de rezultat, cât și de jocul echipei mele. Nu-mi înțeleg jucătorii, una pregătim și alta facem în teren. Lipsa a 3-4 jucători de bază s-a simțit din plin la o echipă care are și așa lotul destul de redus. S-au ratat prea multe ocazii și cu mai multă concentrare puteam să obținem victoria, dar consider că s-a simțit și o oarecare oboseală”, a afirmat antrenorul bănățenilor, Ionuț Popa.
IMG_7748Ajuns antrenor principal de „ocazie” după demiterea lui Ionuț Chirilă, secundul mureșenilor Lucian Popa a fost la rândul său nemulțumit de rezultatul partidei disputată în ajunul Paștelui (ca o coincidență, doi antrenori cu numele Popa, tocmai în asemenea zi).
„Suntem nemulțumiți de rezultat, este un punct care nu ne ajută. Situații de a înscrie am avut și cu mai multă atenție puteam câștiga. Adevărul este că am avut câteva absențe importante și jucători care au evoluat fără să fie în plenitudinea forțelor, cu probleme medicale serioase, cum este de exemplu Bănel Nicoliță, care a jucat accidentat. Jocul nostru lasă de dorit, dar echipa a jucat și lumea chiar dacă pleacă dezamăgită de la stadion pentru rezultat, nu pleacă mai repede din cauza jocului, băieții au luptat. Mandatul meu a expirat cu acest meci, de marți vine un nou antrenor, rămâne de văzut în ce măsură îi va putea motiva pe jucători. Sunt în schimb convins că jucătorii se vor pregăti în continuare cu seriozitate și vor lupta până există șanse matematice”, au fost cuvintele lui Lucian Popa.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.