Home / Sanatate / Prof. Despina Baghiu, 70 de ani de viață personală împletită cu evoluția carierei medicale

Prof. Despina Baghiu, 70 de ani de viață personală împletită cu evoluția carierei medicale

Distribuie

Reprezentanții Asociației „Împreună pentru copiii cu cancer” din Târgu-Mureș au anunțat că joi, 20 aprilie, de la ora 18.00, va avea loc, în Cetatea Medievală Târgu-Mureș, lansarea cărții autobiografice „Album – schițe și rețete de viață”, autor prof. univ. dr. Maria Despina Baghiu, medic primar pediatrie și hemato-oncologie.
Cartea cuprinde experiența a 70 de ani de viață personală împletită cu evoluția carierei medicale. Prezentarea cărții va fi susținută de dr. Luminița Cherebețiu, specialist în psihologie și comunicare. De asemenea, în cadrul evenimentului se vor sărbători și cei zece ani de activitate ai asociației.

Expoziție de artă fotografică cu vânzare în beneficiul copiilor cu cancer

Reprezentanții asociației  au mai anunțat deschiderea  unei expoziții de artă fotografică cu vânzare în beneficiul copiilor cu cancer. Expoziția va fi deschisă zilnic, în intervalul orar 09.00 – 13.00, până în data de 21 aprilie.
„Renate Kolcsár, din durerea pierderii unei persoanei dragi, a luat puterea de a crea ceva uimitor. Fiica ei, Renate Kolcsár Jr., în urmă cu 10 ani, a pierdut lupta cu cancerul. În amintirea ei, mama organizează o expoziție de artă fotografică în scop caritabil, expoziția conținând fotografii făcute de Renate. Mama Renatei ne va prezenta 40 de forografii ale fiicei sale care pot fi cumpărate. Asociația „Împreună pentru copiii cu cancer” din Târgu-Mureș va beneficia de suma fotografiilor cumpărate în scopul ajutării copiiilor bolnavi de cancer”, au afirmat reprezentanții asociației mureșene.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.