Întâlnire dedicată pacienților cu boala Parkinson Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 480 Vizualizări

Întâlnire dedicată pacienților cu boala Parkinson

Clubul Pacienților cu boala Parkinson din Târgu-Mureș organizează miercuri, 3 mai, la ora 13.00, la Hotelul Grand din Târgu-Mureș, o întâlnire dedicată pacienților cu boala Parkinson și specialiștilor implicați în managementul bolii, cu tema „Abordarea integrativă a tratamentului bolii Parkinson”, în contextul în care în data de 11 aprilie a fost marcată Ziua Internațională de Luptă împotriva bolii Parkinson.

„Cu ocazia celebrării, în data de 11 aprilie, a Zilei Internaționale a Pacienților cu boala Parkinson și cu ocazia împlinirii a 200 de ani de când boala Parkinson este recunoscută ca afecţiune medicală, din anul 1817, odată cu publicarea „Eseului despre paralizia agitată”, de către dr. James Parkinson, cel care a dat denumirea afecţiunii, Clubul Pacienților cu boala Parkinson Mureș vă invită să participați în data de 3 mai, la ora 13.00, la întâlnirea cu tema „Abordarea integrativă a tratamentului bolii Parkinson”, care va avea loc în Sala de Conferințe din la Hotel Grand din Târgu-Mureș”, au transmis organizatorii evenimentului.

Programul evenimentului
Potrivit organizatorilor, programul evenimentului este următorul: intervalul orar 13.00 – 13.15 – cuvânt de bun venit – „Momente memorabile în cei 200 de ani de boală Parkinson”, prezentare susținută de către dr. Dan Mircea Fărcaș, medic primar cardiolog și președintele Clubului Pacienților cu boala Parkinson; intervalul orar 13.15 – 13.45 – „Armonia minte, spirit, corp. Beneficiul tehnicilor Tai Chi și Qi Gong la pacientul cu boala Parkinson”, prezentare susținută de către prof. univ. dr. arhitect Dan Horia Chinda, GrandMaster Chinda International Institute for Mind-Body and Spirit Development; intervalul orar 13.45 – 14.15 – „Abordarea psihoterapeutică a pacientului cu boala Parkinson”, prezentare susținută de către dr. med. Ioan Tudor Sfâriac, medic primar psihiatru.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE