Home / Sanatate / Noutățile din domeniul farmaceutic, prezentate la Târgu-Mureș

Noutățile din domeniul farmaceutic, prezentate la Târgu-Mureș

Distribuie

Pharma Business Services sub auspiciile Colegiului Farmaciștilor din România organizează, în perioada 26-27 aprilie 2017, la Târgu-Mureș, tradiționala manifestare Pharma Forum, singurul eveniment în care specialişti de renume din domeniu şi autorităţi de pe plan local dezbat subiecte de interes pentru farmacişti și asistenţi de farmacie.

Manifestarea are loc în fiecare an la Târgu-Mureș și se adresează atât farmaciştilor, cât şi asistenţilor de farmacie, fiind creditată cu credite de educație farmaceutică continuă, respectiv cu credite de educație medicală continuă. Anul trecut, evenimentul s-a bucurat de participarea a aproximativ 300 de persoane. Printre participanţi s-au numărat prof. dr. Camil Vari, de la Disciplina de Farmacologie și Farmacie Clinică a Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș, prof. dr. farm. Doina Drăgănescu, prodecanul Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, prof. dr. farm. Dumitru Lupuleasa, președintele Colegiului Farmaciștilor din România, farm. Nicoleta Radu, președintele Colegiului Farmaciștilor Mureș, și vicepreședintele Colegiului Farmaciștilor din România, și ec. Rodica Biro, președintele Casei de Asigurări de Sănătate Mureș.
Președintele Colegiului Farmaciștilor din România, prof. dr. farm. Dumitru Lupuleasa, va fi din nou prezent la Târgu-Mureș și va modera programul științific. Potrivit organizatorilor, în acest an, farmaciștii și asistenții de farmacie vor avea ocazia să descopere noutăți legate de medicamente și vom dezbate împreună aspectele economice specifice segmentului farmaceutic. Cele două direcții pe care se axează evenimentul, științific și profesional, sunt foarte importante, cu atât mai mult cu cât informațiile sunt puțin accesibile.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.