Share
Home / Administratie / Poliţia Locală Târgu-Mureş, activitate bogată de Paşte

Poliţia Locală Târgu-Mureş, activitate bogată de Paşte

Personalul Poliţiei Locale Târgu-Mureş a participat, cu ocazia sărbătorilor Pascale, în colaborare cu lucrători aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş, respectiv Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi Grupării de Jandarmi Mobile, la misiunile de asigurare şi menţinere a ordinii publice, precum şi de fluidizare a traficului rutier în proximitatea bisericilor ortodoxe, greco-catolice şi romano-catolice, atât în Noaptea de Înviere, cât şi cu ocazia slujbelor religioase.
„Numărul total al inspectorilor şi agenţilor instituţiei angrenaţi în aceste activităţi a fost de 98 persoane, obiectivul major urmărit fiind realizat, sărbătorile Pascale încheindu-se fără evenimente deosebite. Mulţumim pe această cale concetăţenilor noştri care au avut un comportament deosebit, demn de o urbe civilizată dar şi instituţiilor care şi-au adus contribuţia la buna desfăşurare a evenimentelor”, a transmis Valentin Constantin Bretfelean, directorul executiv al Poliţiei Locale Târgu-Mureş.

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Investiţie Romgaz în Trei Sate

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare (proiect) …

Share
Share