Home / Administratie / Stradă importantă din Târgu-Mureş, modernizată

Stradă importantă din Târgu-Mureş, modernizată

Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ,,Modernizare strada Gheorghe Doja – între strada Recoltei şi Piaţa Trandafirilor Târgu-Mureş”, propus a fi realizat în localitatea Târgu-Mureş, strada Revoluţiei, Republicii, 22 Decembrie 1989, judeţul Mureş.

Potrivit unui anunţ făcut pe site-ul instituţiei, www.tirgumures.ro, informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni – joi, între orele 9.00 – 14.00 şi vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la sediul titularului, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 14.00.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunţ făcut de Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia în legătură cu cazul Cristian Pomohaci

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Ortodoxe de la Alba Iulia a anunţat, pe site-ul reintregirea.ro, …