Share
Home / Administratie / Stradă importantă din Târgu-Mureş, modernizată

Stradă importantă din Târgu-Mureş, modernizată

Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ,,Modernizare strada Gheorghe Doja – între strada Recoltei şi Piaţa Trandafirilor Târgu-Mureş”, propus a fi realizat în localitatea Târgu-Mureş, strada Revoluţiei, Republicii, 22 Decembrie 1989, judeţul Mureş.

Potrivit unui anunţ făcut pe site-ul instituţiei, www.tirgumures.ro, informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni – joi, între orele 9.00 – 14.00 şi vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la sediul titularului, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 14.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Andreea Bor și Nagy Andreea, șefii de promoție ai Liceului Tehnologic „Petru Maior”

Absolvenții Promoției 2018 ai Liceului Tehnologic „Petru Maior” din Reghin și-au luat rămas bun frumoșilor …

Share
Share