Home / Business / VIDEO, FOTO: Investiţiile IMM-urilor, susţinute de CEC Bank

VIDEO, FOTO: Investiţiile IMM-urilor, susţinute de CEC Bank

Distribuie

Directorul Sucursalei CEC Bank Târgu-Mureş, Emil Baciu, a prezentat miercuri, 19 aprilie, cu ocazia unui simpozion găzduit de sala de conferinţe a Hotelului „Grand” din Târgu-Mureş, principalele produse şi servicii din portofoliul actual de produse bancare destinate IMM-urilor.

La invitaţia echipei CEC Bank Târgu-Mureş au răspuns pozitiv aproximativ 50 de persoane, majoritatea dintre ei clienţi ai băncii, respectiv reprezentanţi ai unor IMM-uri locale, iar din prezidiu au mai făcut parte Daniela-Niculina Pelaghie – ofiţer relaţii cu clienţii, Andrei Mărginean – analist credite persoane juridice şi Simona Neaga – ofiţer asistenţă reţea.

Avantajele Programului Româno-Elveţian

Pe durata a aproape 40 de minute, Emil Baciu a prezentat principalele atuuri ale produselor marca CEC Bank, respectiv linii de credit, credite pentru investiţii, credite specifice pentru finanţarea agriculturii, credite specifice pentru accesarea fondurilor europene, scrisori de garanţie bancară, credite pentru finanţarea stocurilor şi alte produse pentru finanţarea IMM-urilor.

În cadrul capitolului destinat creditelor pentru investiţii, unul din produsele reprezentative ale CEC Bank este creditul de investiţii pentru IMM-uri prin Programul Româno-Elveţian, prezentat drept „produsul cu cel mai scăzut cost din portofoliul băncii la momentul actual.”

Programul Româno-Elveţian pentru IMM-uri este implementat în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi are ca scop reducerea disparităţilor economice şi sociale în cadrul Uniunii Europene extinse, cu costuri foarte avantajoase: ROBOR 6M + 1.p.p., pe întreaga perioadă de creditare, comision de administrare/gestiune de 0,5% din valoarea creditului, perceput la utilizarea acestuia, comision de acordare de 0% şi comision de rambursare anticipată de 0%.

Clienţii eligibili ai acestui program sunt IMM-uri de producţie, cu activitate de fabricaţie, cele cu activităţi din domeniul serviciilor medicale, turismului, informaţiilor şi comunicaţiilor şi comercializării sistemelor şi echipamentelor specifice economisirii de energie şi a celor care utilizează resurse de energie regenerabile pentru eficientizarea propriei activităţi.

Valoarea maximă a creditului este de 549.240 lei, perioada de creditare este de maximum 60 de luni, iar perioada de graţie de 12 luni. „Fiecare credit va fi susţinut în proporţie de 70% din contribuţia elveţiană şi 30% din sursele CEC Bank”, a arătat Emil Baciu.

Text şi foto: Alex TOTH

2

3

4

5

6


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.