Share
Home / Politic / Alegeri la PNL Târnăveni. Noua echipă a lui Sorin Megheşan

Alegeri la PNL Târnăveni. Noua echipă a lui Sorin Megheşan

Liberalii din municipiul Târnăveni şi-au ales joi, 20 aprilie, noua conducere a organizaţiei. În urma alegerilor, Sorin Megheşan, primarul municipiului Târnăveni, a fost reconfirmat în funcţie, în timp ce noii vicepreşedinţi ai organizaţiei sunt: Alin Cimpoca, Octavian Hegheş, Ovidiu Modorcea, Ovidiu Popa, Pavel Porime şi Dan Cristian Tutecean.

La Organizaţia de Tineret, preşedinte a fost desemnat Felician Popa, la Seniori a fost aleasă Rozalia Almăşan, Camelia Irimia va conduce Organizaţia de Femei, iar Biroul Permanent are următoarea componenţă: Mihai Antonya, Cristian Dordea, Ana Cristina, Alina Dumitru, Kesmarky Csaba, Cristina Popa, Vlad Sincu, Merinuţa Stroia, Ani Vasile şi Mircea Vodă.

“Împreună cu ei am făcut o echipă puternică pentru Târnăveni. Astăzi ne-am reînnoit jurămintele pentru următorii patru ani în politică. Îi felicit pe colegii mei care formează, de acum înainte, echipa de conducere a Partidului Național Liberal la Târnăveni. Sunt onorat ca, în calitate de președinte ales al organizației locale a PNL, să îi am colegi pe vicepreședinții Cristian Tutecean, Alin Cimpoca, Pavel Porime, Ovidiu Modorcea, Ovidiu Popa și Octavian Hegheș. Politica este despre implicare, sinceritate și curaj. Și în primul rând despre oameni”, a declarat Sorin Megheşan.

112

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Investiţie nouă la Sânpaul

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a …

Share
Share