Campanie de deratizare la Târgu-Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 174 Vizualizări

Campanie de deratizare la Târgu-Mureş

În data de 25 aprilie 2017, la Târgu-Mureș demarează o nouă campanie de deratizare pe domeniul public și privat, urmare a monitorizării rozătoarelor efectuată în urmă cu două săptămâni.

Primăria municipiului Târgu-Mureș, prin Administrația Domeniului Public, anunță că acțiunile de deratizare se întind pe parcursul a trei zile, respectiv în perioada 25 – 27 aprilie. Operatorul și municipalitatea atrag atenția că intervențiile de deratizare trebuie făcute în mod unitar pentru a spori eficiența acțiunii, la nivelul întregului oraș.

„Acțiunea are ca scop reducerea densității rozătoarelor și se desfășoară respectând normele sanitare specifice. În acest sens facem apel către cetățeni, asociații de proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze acțiunea de deratizare pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității. Posesorii de animale de companie trebuie să ia măsuri pentru a evita ingerarea de către animale a substanțelor utilizate pentru deratizare. Astfel, atrag atenția cabinetelor veterinare de pe raza municipiului, ca în situația în care apar ingerări accidentale de raticide în rândul animalelor, antidotul este vitamina K” a declarat Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE