Home / Sanatate / Workshop dedicat medicilor de familie, medicilor pediatri și medicilor rezidenți

Workshop dedicat medicilor de familie, medicilor pediatri și medicilor rezidenți

Distribuie

Disciplina Pediatrie II din cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureș, împreună cu Secția Clinică Pediatrie a Spitalului Clinic Județean Mureș, organizează sâmbătă, 6 mai, la ora 9.00, la Centrul de Simulare și Abilități Practice, workshop-ul intitulat „Abordarea multidisciplinară a adenopatiilor la copil”.
Potrivit organizatorilor, în cadrul acestui workshop se va discuta despre adenopatiile pediatrice cu semnificație patologică banală, infecțioasă sau chiar de natură malignă. La eveniment sunt așteptați să participe între 25 și 50 de medici de familie, medici pediatri și medici rezidenți. „Lectorii invitați din diferite specialități vor aborda adenopatiile la copil: pediatrie, boli infecțioase, chirurgie, radiologie și imagistică performantă, ultrasonografie, ORL, morfopatologie/histologie. Informații suplimentare se pot obține la adresa de e-mail: horvath.adrienne@umftgm.ro.

 

De asemenea, verificati

Foto: Întâlnire de lucru a reprezentanților sistemului de sănătate mureșean, în prezența președintelui CNAS- dr. Valeria Herdea. Ce probleme au fost identificate în județul Mureș

Distribuie Eficiența unui sistemul este rezultatul unei bune colaborări interinstituționale,  iar reprezentanții Instituției Prefectului-județul Mureș …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.