Home / Slider / VIDEO, FOTO. Distincţie şi solidaritate, la Balul Primăverii 2017

VIDEO, FOTO. Distincţie şi solidaritate, la Balul Primăverii 2017

Distribuie

Cea de-a treia ediţie a Balului Primăverii, eveniment organizat de Organizaţia Femeilor Social Democrate (OFSD) Mureş duminică, 23 aprilie, în incinta Centrului de Evenimente RAB din Sângeorgiu de Mureş, a reconfirmat faptul că social-democraţii mureşeni sunt în top nu doar când fac politică, ci şi când vine vorba de socializare şi de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut, şi nu în ultimul rând atunci când e nevoie să pună mână de la mână pentru a-şi ajuta semenii aflaţi în dificultate.

Sprijin pentru un tânăr reghinean

Parlamentari, primari, consilieri şi simpli membri ai Partidului Social Democrat Mureş, alături de invitaţii acestora, şefi de instituţii şi colaboratori instituţionali, au lăsat timp de câteva ore deoparte grijile administrative şi şi-au reîncărcat bateriile cu optimism şi putere de muncă, numitorul comun al participanţilor la Balul Primăverii fiind, şi de această dată, solidaritatea.

„Faptul că muncesc alături de o echipă de oameni care face tot posibilul ca acest eveniment să fie o reuşită. Eu şi colegele mele de la Organizaţia Femeilor Social Democrate am încercat să creăm un mediu în care toată lumea să se simtă bine, iar colegii de la Bucureşti să interacţioneze cu cei din judeţul Mureş. Aşa cum am spus şi în anii trecuţi, nu vrem să fie doar un bal la care noi să ne adunăm şi să ne simţim bine, ci să existe şi o componentă socială de fiecare dată. În primii doi ani am colectat cărţi pe care le-am donat unor şcoli, am făcut şi o licitaţie iar suma adunată a fost donată unui elev cu rezultate excepţionale la învăţătură. În acest an, contribuim la o campanie organizată pentru sprijinirea unui tânăr reghinean care are probleme medicale”, a declarat Crina Slev, secretar general al OFSD Mureş.

1 crina slev maria precup

Maria Precup, un lider respectat

Un aport important în buna desfăşurare a Balului Primăverii şi-a adus şi primarul municipiului Reghin, Maria Precup, care deţine şi funcţia de preşedinte al OFSD Mureş.

„Le mulţumesc colegelor şi colegilor pentru că şi de data aceasta au fost alături de mine, chiar dacă organizarea a fost foarte scurtă, de o săptămână. Avem o vorbă, să fii om e lucru mare, aşa că nu contează cărei entităţi aparţinem, important e să ştim să fim oameni de viaţă, iar cei din jurul nostru să se simtă respectaţi, să se simtă bine în preajma noastră”, a afirmat Maria Precup.

Viaţa, o sumă a bucuriilor mărunte

De altfel, tandemul organizatoric alcătuit din Maria Precup, preşedintele OFSD Mureş, şi Crina Slev, secretar general al OFSD Mureş, a fost comparat cu „motorul şi transmisia” de omul de televiziune Ovidiu Ilisan, care a rostit un călduros „Bun venit” tuturor invitaţilor.

„Vă mulţumim din suflet şi vă dorim ca această primăvară să o purtaţi în suflete mereu. Bucuria vieţii este o sumă. Viaţa este o sumă a bucuriilor mărunte. E foarte important să ştim să ne bucurăm, să ştim să fim cu cei dragi, să fim cu prieteni. Vă mulţumim tuturor că sunteţi aici”, a subliniat Ovidiu Ilisan.

1 gliga

„Liderii, obligaţi să transmită optimism”

Balul Primăverii 2017 s-a suprapus cu o importantă sărbătoare din calendarul creştin, respectiv cu prăznuirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, unul dintre sărbătoriţii zilei fiind tocmai Vasile Ghiorghe Gliga, liderul PSD Mureş.

„E un foarte bun prilej de a comunica. Din cauza problemelor curente pe care le are fiecare în comunitatea lui, fie că e primar, fie că e consilier sau membru de partid, nu avem timp să ne întâlnim şi acest bal e un extraordinar prilej să discutăm probleme diverse, atât la nivel de judeţ cât şi punctual, pe localităţi. Am scos rezultate foarte bune cu aceşti oameni care sunt majoritatea prezenţi aici, ei au muncit şi la alegerile parlamentare unde am reuşit un scor extraordinar pentru judeţul Mureş. Liderii partidului sunt obligaţi să transmită optimism şi ideea că se poate. Acesta este rolul unor asemenea întâlniri”, a menţionat preşedintele social-democraţilor din judeţul Mureş.

1 peter ferenc

Péter Ferenc (UDMR): „Suntem parteneri reali”

Unul din principalii oaspeţi ai celei de-a treia ediţii a Balului Primăverii a fost Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş şi totodată liderul UDMR Mureş, care s-a făcut remarcat şi pe ringul de dans, alături de soţia sa.

„Consider că aici nu este important din ce formaţiune politică facem parte, este important că suntem împreună, văd că foarte mulţi oameni din administraţie sunt prezenţi şi într-adevăr toată lumea se simte bine. Eu întotdeauna am fost un partener şi doresc să fiu un partener în continuare, doresc să am acest lucru şi din partea celorlalţi şi consider că şi astăzi este o dovadă că într-adevăr suntem parteneri reali. Totodată, având în vedere că este Balul Primăverii, aş dori să o felicit pe doamna primar Maria Precup şi Organizaţia Femeilor din PSD pentru că au organizat un eveniment deosebit”, a punctat Péter Ferenc.

De la muncă, la socializare

De la eveniment nu puteau lipsi vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Mureş, social-democraţii Ovidiu Dancu şi Alexandru Câmpeanu, ambii fiind însoţiţi de partenerele de viaţă.

1 ovidiu dancu

„M-am simţit foarte bine ca de obicei, am participat de fiecare dată, iar mesajul nostru este unul de întărire a relaţiilor în cadrul comunităţii social-democrate, pentru că aşteptările populaţiei faţă de noi sunt foarte mari şi trebuie să ne concentrăm foarte bine pe actul de guvernare atât pe plan naţional cât şi pe plan local pentru a nu dezamăgi. Astăzi ne simţim foarte bine, este un moment în care putem să fim din nou împreună şi micile relaţii personale să fie reactivate”, a declarat Ovidiu Dancu.

1 alexandru cimpeanu

„La un bal nu poţi decât să te simţi bine şi foarte bine. Eu mă simt foarte bine şi colegelor mele din Organizaţia de Femei le doresc în primul rând putere de muncă, iar pentru asta e nevoie de sănătate, o atmosferă în familie, o atmosferă la partid, o atmosferă la locul de muncă, care să le permită să îşi ducă la îndeplinire toate planurile pe care şi le-au făcut, pentru prezent şi viitor”, a apreciat Alexandru Cîmpeanu.

Femeile social-democrate, felicitate de parlamentari

Pe lista invitaţilor speciali s-au aflat şi doi parlamentari social-democraţi, respectiv senatorul Horea Soporan şi deputatul Dinu Gheorghe Socotar.

„Eu sunt mândru de colegele mele pentru că au reuşit să organizeze cea de-a treia ediţie a Balului Primăverii şi le felicit pe doamna preşedinte a Organizaţiei de Femei, Maria Precup, pe Crina Slev, şi întreaga Organizaţie de Femei pentru că reuşesc să ne adune, să ne mobilizeze şi să ne sărbătorim. Cu acest prilej, le doresc colegelor mele multă sănătate, împliniri şi o primăvară cât mai frumoasă”, a afirmat Horea Soporan.

1 socotar

„Având în vedere că suntem într-un moment în care e primul bal după un an foarte complicat pentru toate partidele politice din România, eu aş vrea să le mulţumesc tuturor colegelor şi colegilor mei pentru efortul susţinut pe care l-au depus în decursul anului 2016 şi pentru modul cum au susţinut parlamentarii, aleşii locali, cum au susţinut Guvernul în primele luni grele ale acestui an şi după atâta muncă sigur este şi momentul distracţiilor şi a relaxării într-un cadru organizaţional, alături de colegi”, a precizat Dinu Gheorghe Socotar.

Program artistic de calitate

La reuşita Balului Primăverii 2017 au contribuit şi artiştii invitaţi, evoluţiile maestrului Ioan Conţiu, a solistei de muzică populară Anca Branea şi a formaţiei Bere Gratis fiind foarte apreciată de participanţi. De asemenea, atmosfera de petrecere de nota 10 a fost asigurată de echipa de la Party DJ’S.

Text: Alex TOTH

Foto: Ligia VORO, Alex TOTH

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

22

21

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60

61

62

63

64

65

66

67

68

69

70

71

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTOREPORTAJ: ”Gala Aniversară Zi de Zi 20 de ani” în peste 250 de imagini

Distribuie Cotidianul mureșean Zi de Zi și-a sărbătorit cele două decenii de activitate în cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.