ASA, la al treilea scor alb consecutiv, speranțe tot mai mici FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 161 Vizualizări

ASA, la al treilea scor alb consecutiv, speranțe tot mai mici

În prima etapă din returul turneului play-out al Ligii I de fotbal, ASA Târgu-Mureș a obținut al treilea rezultat de egalitate consecutiv fără gol înscris, după 0-0 pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș. Cu acest punct, ASA rămâne la 4 puncte de penultima clasată, Concordia Chiajna, adversara din etapa viitoare. Întâlnirea a fost una de luptă, cu puține faze la cele două porți. Medieșenii au dominat teritorial prima parte a întâlnirii, dar primul șut a aparținut mureșeneilor, prin Nicoliță, în minutul 13, dar Greab a reșinut fără emoții. Replica oaspeților a venit imediat, dar Munteanu a trimis imprecis. ASA a preluat inițiativa, dar în minutul 22 Ciolacu a fost blocat în interiorul careului. Cu cinci minute înaintea pauzei portarul Pap a salvat la șutul lui Buzean trimis în urma unei lovituri libere executată de Eric. La vestiare s-a intrat cu rezultatul înregistrat și la primul fluier, cu un arbitraj îndoielnic al brigăzii ilfovene, centralul acordând un cartonaș galben pentru simulare lui Sin, la o fază în care mureșenii au reclamat penalty, dar a lăsat jocul să curgă și la o altă intervenție în careu asupra mureșenilor.
Portarii, remarcații ambelor tabere
Partea a doua s-a disputat în același ton, cu un joc de angajament, cu ocazii importante doar spre finalul patidei. Până în ultimul sfert de oră doar Bic a periclitat poarta lui Pap, dar șutul a fost imprecis. În minutul 75 Lemnaru s-a complicat în careul advers și a fost deposedat, iar în minutul următor Pap a salvat din nou, în fața lui Lupu de această dată. Gaz Metan a avut două mari ocazii în minutul 80. Mai întâi Eric când a trimis peste poartă din colțul careului mic, apoi același Pap a blocat la picioarele lui Buziuc. În ultimele minute a venit rândul lui Greab să-și salveze echipa de la înfrângere. Acesta a respins spectaculos în minutul 83 lovitura de cap trimisă de Tudose, apoi a blocat de două ori în aceeași fază șuturile lui Nicoliță și Lemnaru. Câte un punct pentru fiecare echipă dar punct bun doar pentru medieșeni, care se mențin pe locul 2, la distanță de locurile din zona retrogradării. ASA ratează încă o șansă de a se apropia de locul de baraj, cele care aduc salvarea fiind deja la distanță prea mare.
Formații:
ASA: Pap – Velayos, M. Constantin, Al. Tudose, Mendy, Dică (’85 Dulap), Gorobsov, Ferfelea, Nicoliță, Sin (’71 C.Rus), Ciolacu (’65 Lemnaru)
Gaz Metan: Greab – V. Crețu, Buzean, Trtovac, Rugasevici, Bic (’90+1 Itoua), Danci, Al. Munteanu, Eric, Curtean (’73 Lupu), Sikorski (’53 Buziuc)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE