LICITAȚIE Deda
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 263 Vizualizări

LICITAȚIE

Licitaţie publică deschisă cu ofertă prin strigare  pentru închirierea terenurilor având categoria de folosinţă păşuni din domeniul public al comunei Deda

Consiliul local al Comunei Deda, prin reprezentant al Comunei – Cadar Lucreţia- Primar cu sediul în loc. Deda, Str. Principală, nr. 175 jud. Mureş, Tel./fax: 0265/556112, e-mail: deda@cjmures.ro organizează procedura de licitaţie publică cu ofertă prin strigare pentru închirierea terenurilor având categoria de folosinţă păşune din domeniul public al Comunei Deda, judeţul Mureş, trupuri/loturi care nu au fost adjudecate în cadul licitaţiei organizate în data de 25.04.2017.

Trupurile de păşune care fac obiectul inchirierii se regăsesc în domeniul public al comunei Deda, judeţul Mureş. Trupurile de păşune (loturile) supuse procedurii de licitaţie publică cu ofertă prin strigare se regăsec în documentaţia de licitaţie.

Documentaţia de licitaţie se poate obţine de la sediul primăriei Comunei Deda începând cu data de 02.05.2017, ora 10.00

Garanţia de participare la licitaţie este prevăzută în cadrul documentaţie de licitaţie pentru fiecare lot în parte.

Ofertele se depun la sediul Primăriei Comunei Deda, Str. Principală, nr. 175, judeţul Mureş, Termenul limită de depunere a ofertelor este 05.05.2017 ora 16.00.

Licitaţia va avea loc în data de 05.05.2017 începând cu ora 16.30 şi se va desfăşura în două etape conform prevederilor din documentaţia de licitaţie, astfel:

  1. Preselecţia – etapa în care se vor verifica documentele de calificare solicitate prin documentaţia de atribuire şi în urma căreia se vor stabilii ofertanţii eligibili;
  2. Licitaţia propriu-zisă – etapă in care ofertaţii calificaţi în urma etapei 1 vor oferta având în vedere preţul de pornire al licitaţiei şi pasul de licitare stabilit conform documentaţiei de atribuire.

Primar

Cadar Lucreţia

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE