Numeroase posturi scoase la concurs de UMF Tîrgu Mureș ! Joburi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4375 Vizualizări

Numeroase posturi scoase la concurs de UMF Tîrgu Mureș !

Universitatea de Medicină şi Farmacie Tîrgu Mureș oferă mai multe locuri  de muncă, pentru care vor fi organizate concursuri în perioada următoare.

Găsiți în rândurile de mai jos posturile vacante și condițiile de participare la aceste concursuri.

 

Universitatea de Medicină şi Farmacie Tîrgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 6 posturi de îngrijitori la Serviciul Social-Administrativ și a unui post de îngrijitor curte la Compartimentul pază, întreținere și parc auto  în data de 06.06.2017, ora  10  la sediul UMF Tg. Mureș.

Condiţii de ocupare a postului :

–         Pentru postul de îngrijitor clădiri:  studii: 8 clase, fără vechime

–         Pentru postul de îngrijitor curte : studii: 8 clase, vechime  de minim 5 ani

Dosarele de concurs se depun la Biroul Personal până la data de 18.05.2017.  Informaţii la Biroul Personal la telefon nr. 0265215551, int.127.

 

Universitatea de Medicină şi Farmacie Tîrgu Mureş organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi de administrator patrimoniu S pe perioada nedeterminată şi un post de administrator financiar S pe perioada determinată la Departamentul Proiecte Europene şi de Cercetare în data de  08 iunie 2017, ora  10  la sediul UMF Tg. Mureş.

Condiţii de ocupare a postului de administrator patrimoniu S: studii superioare economice, cunoştinţe operare PC (word, excel), cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie internaţională (engleză, franceză, germană), vechime pe studii superioare minim 3 ani, constituie avantaj atestarea în managementul de proiect.

Condiţii de ocupare a postului de administrator finaciar S: studii superioare economice, cunoştinţe operare PC (word, excel), cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie internaţională (engleză, franceză, germană), vechime pe studii superioare minim 7 ani. Dosarele de concurs se depun la Biroul Personal până la data de 19.05.2017.  Informaţii la Biroul Personal la telefon nr. 0265215551, int.127.

 

Universitatea de Medicină şi Farmacie Tîrgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea a unui post de administrator patrimoniu IS la Serviciul Social-Administrativ, pe perioadă nedeterminată și a unui post de administrator financiar S la Serviciul Financiar-Contabil pe perioadă determinată care va avea loc în data de  09.06.2017, ora  10  la sediul UMF Tg. Mureș.

Condiţii de ocupare a postului :

–    Pentru postul de administrator patrimoniu IS:  studii superioare absolvite cu diplomă de licență,  vechime minim 8 ani, cunoștințe operare PC

–         Pentru postul de  administrator financiar S:  studii superioare economice cu diplomă de licență

Dosarele de concurs se depun la Biroul Personal până la data de 22.05.2017.  Informaţii la Biroul Personal la telefon nr. 0265215551, int.127

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE