Poczo și Koncz campioni europeni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2186 Vizualizări

Poczo și Koncz campioni europeni

Sportivii mureșeni de la clubul sportiv Black Diamond Fight din Târgu Mureș au obținut rezultate deosebite la Campionatul European de Kickboxing care s-a desfășurat în Santorini, Grecia. Poczo Zoltan și Koncz Attila au obținut medaliile de aur la categoriile lor în timp ce, datorită unei accidentări nefericite, Lucian Casoni a obținut doar medalia de bronz. ”Clubul BDF a obținut rezultate foarte bune la această competiție europeană. S-a văzut pregătirea bună, dorința de victorie și aptitudinile sportive ale noastre, astfel am reușit să surclasăm sportivi foarte buni din toată Europa. Mulțumim celor care au fost alături de noi la această competiție, sponsorilor colegilor, prietenilor, familiei! Drumul nostru nu se va opri aici cu siguranță” Ossu!”, a declarat Poczo Zoltan, campion european la Muay Thai.

”Am câștigat titlul de Campion European 2017, vă mulțumesc că ați fost alături de mine, vă mulțumesc  pentru mesajele de încurajare, mulțumesc familiei și echipei mele pentru ajutor, multumesc maestrului meu Poczo Zoltan pentru pregătire și sprijin, multumesc lui sensei Florin Mina pentru aceasta șansă! Mulțumesc sponsorilor Hell Energy Drink si Ormatin-Mur! Un vis împlinit!”, a declarant Koncz Attila, campion European – LowKick.

”Am reușit să câștig primul meci prin KO dar am suferit o accidentare și din păcate drumul meu spre semifinală și finală sa oprit. Ma voi întoarce în sala și voi munci mai mult. Mulțumesc prieteniilor, familiei și tuturor care m-au susținut și îmi cer scuze dacă am dezamăgit.  Mulțumesc foarte mult sponsorilor care m-au ajutat în pregătire. Mulțumesc  antrenorului Poczo Zoltan si domnului Florin Mina pentru aceasta șansa!”, a explicat Lucian Casoni, care a obținut bronzul european la K1.

Campionatul European a fost organizat de World Kickboxing Federation (WKF)  în localitatea Santorini din Grecia, fiind una dintre principalele competiții modiale de lupte.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE