VIDEO: Aventura True Travel în Zakynthos. Vezi cum se distrează cei 32 de târgumureșeni și spune-le părerea ta! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 824 Vizualizări

VIDEO: Aventura True Travel în Zakynthos. Vezi cum se distrează cei 32 de târgumureșeni și spune-le părerea ta!

32 de târgumureșeni au pornit în 29 aprilie în aventura True Travel – 8 zile în insula Zakynthos din Grecia. „Aici toți sunt extraordinar de mulțumiți. Le place absolut tot și nu le vine să creadă că au așa condiții bune pentru tariful plătit”, ne-a spus Constantin Ercean, managerul agenției de turism True Travel. Pentru cei care au făcut rezervări în noiembrie 2016 tariful pentru pachetul care a inclus transportul cu autocar, 7 nopți de cazare și ghid a fost 28 de euro/persoană, iar cei care și-au rezervat locul în aventura True Travel au plătit 110 euro/persoană.

O insulă, 32 de târgumureșeni și 8 zile cu momente de neuitat

Călătoria cu autocarul a început în 29 aprilie și a durat 30 de ore din Târgu Mureș până în Zakynthos. Grupul de 32 de târgumureșeni cu vârste cuprinse între 20 și 38 de ani este cazat la o vilă cu piscină din stațiunea Kalamaki. „Aici avem toate utilitățile pe care ni le-am dorit. Avantajul îl reprezintă faptul că avem curte unde ne adunăm seara la povești în jurul grătarului, unde ne-am si tinut 1 mai-ul, și piscină cu șezlonguri și umbrele gratuite”, ne-a mai spus Constantin Ercean.

Aventura True Travel în Zakynthos – pe youtube și facebook

Cei de la True Travel încearcă să creeze un show asemănător cu Big Brother la o scară mult mai mică. În fiecare zi au postat câte un filmuleț în care ne arată cum și-au petrecut zilele, ce au făcut interesant, cum s-au distrat, ce au vizitat și ce mâncăruri au încercat.

Videoclipurile sunt încărcate pe pagina de facebook a agenției de turism True Travel și pe youtube. Puteți vedea cum și-au petrecut cei 32 de târgumureșeni ziua de 1 mai, care a fost cel mai spectaculos loc vizitat, cum a fost la party în Laganas, cum a fost să exploreze insula cu mașina și care sunt cele mai frumoase plaje de pe insula Zakynthos.

Întră pe youtube (AICI) sau pe facebook (AICI) și spune-le ce părere ai!

Episodul 5. Aventura True Travel în Zakynthos. Party în Laganas

Episodul 3. Aventura True Travel în Zakynthos  – Cel mai spectaculos loc din Grecia!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE