Conferinţa Naţională a Asociaţiilor de Proprietari, la Târgu-Mureş! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 370 Vizualizări

Conferinţa Naţională a Asociaţiilor de Proprietari, la Târgu-Mureş!

Liga Asociaţiilor de Proprietari Mureş va organiza, în data de 12 mai 2017, în premieră la Târgu-Mureş, Conferinţa Naţională a Asociaţiilor de Proprietari, cu participarea reprezentanţilor structurilor asociative din peste 30 de judeţe.

Vor fi abordate aspecte de interes privind : organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, eficienţa energetică a clădirilor de locuit, rolul asociaţiilor de proprietari în designul şi aplicarea strategiilor locale în domeniul serviciilor publice, eficienţei energetice, locuitului, reglementarea organizării şi funcţionării asociaţiilor de proprietari (n.n. – proiect de lege, aflat în Parlament, privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor).

Sunt invitaţi şi reprezentanţi ai Guvernului, ADRAP, ANRSC, ANRE, dar şi organisme internaţionale la care Liga Habitat este parteneră sau din care face parte.

Sunt invitaţi demnitari locali, reprezentanţi ai autorităţii administraţiei publice locale Târgu-Mureş, reprezentanţi ai primăriilor de municipii şi oraşe din judeţ, preşedinţi ai asociaţiilor de proprietari afiliate la Liga Asociaţiilor de Proprietari Mureş.

Conferinţa este o bună oportunitate pentru a pune municipiul Târgu-Mureş pe harta europeană a dezbaterilor cu privire la locuire.

Conferinţa va fi găzduită de Primăria municipiului Târgu-Mureş, în sala nr. 45, în data de 12 mai 2017, ora 10.00 – 14.00.

Conferinţa oferă posibilitatea de a constata direct problemele reale asociate condiţiilor de viaţă pe care le au concetăţenii noştri care locuiesc în cartierele de blocuri.

Preşedinte,

Ing. Dumitru RUS

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE