Home / Business / Peste 50 de expozanţi la Târgul Cetăţii

Peste 50 de expozanţi la Târgul Cetăţii

Distribuie

Peste 50 de producători locali de gemuri, vinuri, bere, legume, lactate, produse din carne, patiserie şi cofetărie participă, începând de joi până duminică, la prima ediţie a Târgului Cetăţii din Târgu-Mureş.
Unul dintre organizatorii Târgului Cetăţii, Cristina Manoilă, a declarat joi că Târgul Cetăţii este un parteneriat între Asociaţia Mercur, Primăria Târgu-Mureş şi Consiliul Judeţean Mureş, care urmăreşte promovarea produselor de pe raza judeţului Mureş.
Între produsele participante la Târgul Cetăţii sunt produse unicat în ţară, cum este rabarbura de Nadeş sau pâinea cu cartofi de la Boianu, dar şi telemeaua de Ibăneşti, care a fost primul produs românesc inclus în registrul european ca fiind cu origine protejată.
„Avem peste 50 de expozanţi, care vor rămâne în târgul de pe Bulevardul Cetăţii din Târgu-Mureş până duminică, zilnic între orele 11,00 şi 19,30. Pe lângă Târgul Cetăţii, care este unul cu vânzare de produse, avem şi o zonă Street Food unde târgumureşenii pot consuma produse din bucătării celebre în lume, cum ar fi sushi, pizza, hamburger, porketta, paprikas, gulyas, mititei. Dorim astfel promovarea produselor locale din judeţul Mureş şi din judeţele învecinate, nu este un târg de produse tradiţionale, ci unul de produse locale. Pe parcursul târgului avem şi un parteneriat cu Şcoala Populară de Artă din Târgu-Mureş, în sensul că elevii cu talent muzical vor evolua pe scena amenajată la Târgu Cetăţenii, în fiecare seară, dar sâmbătă şi duminică. Spectacolele susţinute de aceştia vor începe la orele amiezii”, a arătat Cristina Manoilă.

(Sursa: www.agerpres.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Parc fotovoltaic construit în județul Mureș, pe un teren de 41,9 de hectare

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.