Jandarmi în misiune la meciul dintre ASA Târgu-Mureş şi FC Botoşani Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 276 Vizualizări

Jandarmi în misiune la meciul dintre ASA Târgu-Mureş şi FC Botoşani

Conform atribuțiilor conferite de Legea 4/2008, luni, 15 mai a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș va avea misiunea de asigurare a unui climat de normalitate la întâlnirea dintre echipele ASA Tîrgu-Mureș și  FC Botoșani. Partida, din cadrul celei de a X-a etape a Play Out-ului Ligii I de fotbal, se va desfășura pe stadionul Trans-Sil, din Târgu-Mureş, cu începere de la orele 18.00 și este cotată cu grad scăzut de risc.

Echipajele de jandarmerie, în cooperare cu efective ale Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş şi Poliţiei Locale, vor fi prezente în zona imediată şi apropiată a stadionului, precum şi pe traseele de afluire/defluire, pentru protecția participanților și prevenirea producerii oricăror fapte antisociale.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine  clubului A.S.A. Târgu-Mureş, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.

Pentru a preîntâmpina orice fel de probleme înaintea partidei, pe timpul şi după încheierea acesteia, recomandăm participanţilor:

– să vină la stadion din timp, accesul pe stadion fiind permis începând cu orele 17.00;

– să nu poarte asupra lor obiecte interzise prin lege sau de organizator, pentru a evita staţionarea îndelungată la filtrele de control;

– să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică, ce ar putea conduce la manifestări violente.

Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul echipajelor de jandarmerie, fie în mod direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

(Comunicat, Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE