S-a stabilit programul voleibalistelor cadete CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 208 Vizualizări

S-a stabilit programul voleibalistelor cadete

În sala UMF din Târgu-Mureș au debutat jocurile din cadrul seriei III a fazei semifinale din cadrul Campinatului Național de volei la cadete.

Programul partidelor a fost stabilit în cadrul ședinței tehnice de marți seara, iar adversarele echipei CSU Medicina CNUE vor fi în ordine, începând de miercuri: CSȘ Bacău, CSȘ Turda, CTF Mihai I București, CNNT Craiova și Dacia Mioveni. Meciurile fiecărei etape se dispută de la orele 14, 16 și 18, iar partidele echipei mureșene au loc în fiecare din cele cinci etape de la ora 18.00. Fiind vorba despre meciuri de volei, unde o întâlnire poate avea trei, patru sau cinci seturi, încheiate în 15 sau 30 de minute fiecare, pot apărea decalaje la orele de start a întâlnirii următoare. Cea mai puternică adversară a multiplei medaliate în lupta pentru calificarea la turneul final este considerată de către antrenorul mureșencelor Bokor Istvan formația bucureșteană a Colegiului Tehnic Feroviar (Rapid), pe care o vor întâlni vineri.

După cele cinci zile de întreceri, prima clasată se va califica direct pentru turneul final, alături de câștigătoarele grupelor de la Câmpulung Muscel, București și Baia Mare, iar ocupantele locurilor 2 și 3 vor participa pentru ocuparea celorlalte două locuri la faza a doua, care se va disputa în perioada 2-4 iunie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE