Share
Home / Administratie / Jandarmeria Mobilă Mureş în misiune la „Family Today”

Jandarmeria Mobilă Mureş în misiune la „Family Today”

Sâmbătă, 20 mai, Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș va asigura ordinea publică la manifestarea “Family Day”, în localitatea Cugir.

La solicitarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, peste 35 de jandarmi operativi  din cadrul instituției noastre se vor afla în misiune în localitatea Cugir, județul Alba, cu ocazia „Family Day”. Evenimentul va avea loc sâmbătă 20 mai a.c., începând cu orele 10.00, pe stadionul Parc, din Cugir, unde va fi amenajat un parc de distracții pentru copii și vor avea loc concerte în aer liber. Fiind o manifestare cu public numeros, Jandarmeriei Mobile Mureș îi revine misiunea de asigurare a măsurilor de ordine publică prin efective proprii, conform competențelor.

Pentru prevenirea oricăror situații neplăcute şi asigurarea desfăşurării în condiţii optime a evenimentului, Jandarmeria Mobilă Mureș  recomandă tuturor participanților la eveniment să respecte precizările organizatorilor şi ale forţelor de ordine, atât pe traseele spre și dinspre locul de desfășurare, în apropiere și în zona stadionului,  să acorde o atenţie sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare, iar în cazul în care vin însoțiți de copii să-i supravegheze cu atenție pentru a nu se rătăci prin mulțime.

În cazul în care sunt martori sau victime ale unor fapte antisociale, cetăţenii pot să solicite sprijinul jandarmilor din dispozitivele de ordine, sau pot apela la numărul unic de urgenţă 112.

(Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Lecţii de viaţă, despre valorile familiei

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş …

Share
Share