Jandarmeria Mobilă Mureş în misiune la „Family Today” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 193 Vizualizări

Jandarmeria Mobilă Mureş în misiune la „Family Today”

Sâmbătă, 20 mai, Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș va asigura ordinea publică la manifestarea “Family Day”, în localitatea Cugir.

La solicitarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, peste 35 de jandarmi operativi  din cadrul instituției noastre se vor afla în misiune în localitatea Cugir, județul Alba, cu ocazia „Family Day”. Evenimentul va avea loc sâmbătă 20 mai a.c., începând cu orele 10.00, pe stadionul Parc, din Cugir, unde va fi amenajat un parc de distracții pentru copii și vor avea loc concerte în aer liber. Fiind o manifestare cu public numeros, Jandarmeriei Mobile Mureș îi revine misiunea de asigurare a măsurilor de ordine publică prin efective proprii, conform competențelor.

Pentru prevenirea oricăror situații neplăcute şi asigurarea desfăşurării în condiţii optime a evenimentului, Jandarmeria Mobilă Mureș  recomandă tuturor participanților la eveniment să respecte precizările organizatorilor şi ale forţelor de ordine, atât pe traseele spre și dinspre locul de desfășurare, în apropiere și în zona stadionului,  să acorde o atenţie sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare, iar în cazul în care vin însoțiți de copii să-i supravegheze cu atenție pentru a nu se rătăci prin mulțime.

În cazul în care sunt martori sau victime ale unor fapte antisociale, cetăţenii pot să solicite sprijinul jandarmilor din dispozitivele de ordine, sau pot apela la numărul unic de urgenţă 112.

(Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE