Share
Home / Administratie / Misiuni noi pentru jandarmii mureşeni

Misiuni noi pentru jandarmii mureşeni

Jandarmeria Mobilă Mureș va asigura măsuri de ordine la Zilele Municipiului Sighișoara și Hramul Schitului Dumbrăvioara.

În perioada 19-25 mai a.c., jandarmii operativi, din cadrul Grupării Mobile Târgu-Mureș, vor acţiona în vederea asigurării ordinii publice, pe întreaga perioadă de desfășurare a manifestărilor cultural-artistice cuprinse în programul Zilelor municipiului Sighișoara.

La solicitarea Schitului „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril”, din localitatea Dumbrăvioara,  duminică, 21 mai a.c., un echipaj de jandarmi va asigura măsuri de ordine în zona lăcașului de cult, la manifestarea religioasă prilejuită de serbarea hramului principal al schitului.

Totodată, jandarmii vor acţiona în acest week-end, atât în mod independent cât şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea și asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, în municipiul Târgu-Mureș.

Reamintim cetăţenilor că, pentru sesizarea oricăror fapte antisociale, se pot adresa  forțelor de ordine prezente în dispozitiv, sau pot apela Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

(Comunicat de presă)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Case noi, în pregătire în Voiniceni Sud

Primăria comunei Ceuaşu de Câmpie invită publicul interesat la şedinţa de consultare a populaţiei pentru …

Share
Share