Misiuni noi pentru jandarmii mureşeni Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 233 Vizualizări

Misiuni noi pentru jandarmii mureşeni

Jandarmeria Mobilă Mureș va asigura măsuri de ordine la Zilele Municipiului Sighișoara și Hramul Schitului Dumbrăvioara.

În perioada 19-25 mai a.c., jandarmii operativi, din cadrul Grupării Mobile Târgu-Mureș, vor acţiona în vederea asigurării ordinii publice, pe întreaga perioadă de desfășurare a manifestărilor cultural-artistice cuprinse în programul Zilelor municipiului Sighișoara.

La solicitarea Schitului „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril”, din localitatea Dumbrăvioara,  duminică, 21 mai a.c., un echipaj de jandarmi va asigura măsuri de ordine în zona lăcașului de cult, la manifestarea religioasă prilejuită de serbarea hramului principal al schitului.

Totodată, jandarmii vor acţiona în acest week-end, atât în mod independent cât şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea și asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, în municipiul Târgu-Mureș.

Reamintim cetăţenilor că, pentru sesizarea oricăror fapte antisociale, se pot adresa  forțelor de ordine prezente în dispozitiv, sau pot apela Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

(Comunicat de presă)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE