Home / Invatamant / Sistemul de evaluare psihologică complexă MindMi™

Sistemul de evaluare psihologică complexă MindMi™

Distribuie

Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii „Dimitrie Cantemir” Târgu-Mureş a organizat workshop-ul cu tema „Sistemul de evaluare psihologică complexă MindMi™”, avându-i ca invitaţi pe ing. Alexandru Galoș, CEO Psychometric Systems Cluj-Napoca, psiholog Raluca Furdui şi psiholog Şerban Butaciu.

Psychometric Systems SA, compania de cercetare și dezvoltare de soluții în domeniul evaluării psihologice, a lansat în data de 25 mai 2016 sistemul MindMi™ – un produs inovator pe piața locală și internațională – prin intermediul căruia se poate obține un profil psihologic obiectiv în doar 5 minute, folosind o metodă non- invazivă de scanare a mâinilor. Informațiile oferite de sistemul MindMi™ pot fi utilizate în domenii diverse de activitate, în special în resursele umane sau psihologia aplicată

Dezvoltat în Canada și produs în Europa, sistemul MindMi™ este rezultatul a peste 15 ani de cercetare în domeniul psihometriei, având la bază experiența vastă a cercetătorului Dumitru Grigore, fizician, licențiat în Psihologie, autor și antreprenor.

Alexandru Galoş, CEO, Psychometric Systems afirmă că ”Sistemul MindMi™ este un produs care are la bază inovația și soluțiile de tehnologie modernă cum ar fi Cloud Computing și analiza răspunsului electrodermal, fiind un concept revoluționar, total diferit de sistemele de evaluare existente pe piață, având și un brevet de invenție. Am creat acest produs cu dorința de a încuraja și de a stimula dezvoltarea performanțelor resurselor umane, folosind tehnologiile moderne din prezent. Acest sistem a fost testat pe mai mult de 7.000 de persoane până a ajuns la forma actuală. Suntem încrezători că acest produs va revoluționa modul de evaluare psihologică din domeniul resurselor umane sau cel al psihologiei aplicate, eficientizând procesele de recrutare și management din domeniu.”

Informațiile furnizate de sistemul MindMi™ sunt generate sub forma unor rapoarte personalizate care se bazează pe 62 de indicatori psihologici relevanți. Obținerea unui profil psihologic, cu ajutorul sistemului MindMi™, se realizează în doar 5 minute.

Printre rapoartele psihologice realizate cu ajutorul sistemului MindMi™ se numără: raportul de personalitate, raportul de compatibilitate de grup, raportul potențialului inteligenței cognitive, raportul compatibilității interpersonale, raportul celor 62 de indicatori psihologici sau alte tipuri de rapoarte personalizate.

Sistemul MindMi™ are în spate o echipă de specialiști ce include psihologi, cercetători, ingineri, programatori, statisticieni și manageri implicați direct în procesele de creare, dezvoltare, marketare și vânzare a soluțiilor create special pentru nevoile unei piețe complexe.

Decanul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei,

Prof. univ. dr. Camelia STANCIU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Editura EDU sau o poveste despre inovație în educație

Distribuie Privind rezultatele ultimei licitații de manuale școlare pentru clasele I și a II-a, organizată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.