Conferință națională „Creativitate și inovație în educație” Altele
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 328 Vizualizări

Conferință națională „Creativitate și inovație în educație”

Conferința națională „Creativitate și inovație în educație”, ediția a VI-a, va avea loc în 23 și 24 mai la Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș. Deschiderea festivă este programată în 23 mai, de la ora 14.00, în sala festivă. Conferința este organizată de Casa Corpului Didactic Mureș în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureș.

„Conferința se adresează cadrelor didactice din învățământul universitare și preuniversitar și are ca obiectiv promovarea unui demers didactic creativ, inovativ ca expresie a dezvoltării profesionale, precum și promovarea exemplelor de bună practică în domeniul educațional”, a precizat Cristiana Chira, directorul CCD Mureș într-un comunicat de presă.

Potrivit organizatorilor la ediția a VI-a a Conferinței naționale „Creativitate și inovație în educație” s-au înscris 109 cadre didactice cu 104 lucrări care sunt repartizate în 7 secțiuni pe domenii și arri curriculare: limbă și comunicare, matematică și științe, om și societate, arte, tehnologii, management educațional și proiecte europene, învățământ primar și preșcolar.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE