Micile handbaliste junioare V de la Pegasus obțin calificarea Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 285 Vizualizări

Micile handbaliste junioare V de la Pegasus obțin calificarea

Startul cu pas greșit al handbalistelor junioare III nu a putut fi recuperat și toate cele trei echipe târgumureșene au părăsit competiția după al doilea turneu semifinal al Campionatului Național. Astfel, la Cisnădie cele două echipe târgumureșene prezente într-una din cele patru grupe s-au clasat pe locurile 3 și 4, ACS Arena, respectiv ACS Olimpic, cu câte o victorie, la fel ca și a doua calificată din grupă, CSH Galați. Aceasta a obținut însă calificarea datorită golaverajului, echipele mureșene plătind tribut startului greoi. Cele mai multe puncte le-a reușit în grupa de la Râmnicu Vâlcea echipa clubului Pegasus, cu un rezultat de egalitate la câștigătoarea grupei (!), CSȘ Slobozia, după care au câștigat întâlnirea cu FEFS Craiova. Aceste rezultate nu le-au fost însă suficiente pentru calificare, deoarece au cedat cu 18-28 în prima etapă în fața echipei Danubius Galați. Astfel, toate cele 3 echipe au fost eliminate din cauza startului.

Junioarele mai mici au compenstat la Pegasus

În cazul utimei echipe, ACS Pegasus pare mulțumită cu rezultatul, dar are și o ușoară „consolare” în urma calificării pentru turneul final a echipei junioarelor V, categoria celor născute în 2006 și mai mici. Acestea au reușit această performanță în urmă cu doar câteva zile, în urma turneului disputat la Miercurea Ciuc. „Suntem foarte mulțumiți că am ajuns în primele 12 echipe din țară la junioare III, mai ales că nu avem nici o jucătoare de 2002, toate sunt din 2003, deci vor fi la aceeași categorie și anul viitor”, este părerea președintelui ACS Pegasus, Sebastian Haidu.

Grupa mai mică a clubului a reușit să treacă de Faza Semifinală care a aliniat la start cele mai bune 8 echipe din 12 județe. Micile handbaliste de la Pegasus, coordonate de Biro Zita și-au continuat parcursul foarte bun din etapele anterioare ale competitiei, reușind să se califice la Turneul Final, unde, în perioada 8-11 iunie vor fi prezente cele mai bune 16 echipe din România la această categorie.

Componența lotului care a reușit această performanță este următoarea: Tania Simon, Teodora Orza, Alexandra Chertes (portari), Maia Soare, Babos Noemi, Marton Evelyn, Sonia Bendriș, Alexia Lazăr, Nicoleta Crișan, Crista Stan, Teodora Damian, Nicola Prună, Daria Chirilă, Maria Borz, Verona Obreja, Giulia Totolici, Ariana Bungărdean, Mara Dolha, Laszlo Melisa și Andreea Pop.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE